Kraš ima dva nova okusa čokolada Dorina Napolitanki - s kakaom i mlijekom te limunom i narančom

Kraš
Vidi originalni članak
  • Obradovala nas je vijest da je Kraš upravo lansirao dva nova okusa najdražih čokolada Dorina Napolitanki
  • Ako si poput nas i podjednako voliš finu čokoladu i dobre napolitanke, ovo je onda prava slatka premija
  • Dorina Napolitanke cocoa & milk i Dorina Napolitanke lemon orange novi su okusi koji će oduševiti i ljubitelje čokoladnih ali i voćnih okusa

Da u Krašu spajaju prefine slatkiše i okuse te tako stvaraju nove uzbudljive delicije i nije neka novost, ali nekako se uvijek razveselimo novitetima i ne možemo dočekati da ih probamo. Stoga nas je obradovala vijest da je Kraš upravo lansirao dva nova okusa najdražih čokolada Dorina Napolitanki. 

Tako će svi ljubitelji slatkiša moći odabrati nešto za sebe, a ako si poput nas i podjednako voliš finu čokoladu i dobre napolitanke, ovo je prava slatka premija. Evo što novoga za nas pripremio Kraš...

Dorina Napolitanke cocoa & milk savršena su kontrastna kombinacija čokolade i mliječnog punjenja, dok tamni listovi vafla puni kakaa čine ovu čokoladu još „čokoladnijom“. Ova je čokolada po mjeri svih čokoljubaca koji vole grickati svoje Napolitanke po redu. Čokolade nikad dosta.

Dorina Napolitanke lemon orange spoj je tamne čokolade, svijetlih listova vafla i osvježavajućih citrusa. Svaka kockica nudi odmjerenu, ali krajnje čokoladnu punoću okusa i to s izvrsnim balansom slatkoće.

Nove Dorina Napolitanke već se nalaze na policama Kraševih bonbonnierea te trgovinama diljem Hrvatske, što znači da već za nekoliko minuta možeš uživati u novim slatkim okusima.

Posjeti Miss7.24sata.hr