Košulja s kratkim rukavima ženama je naomraženiji komad muške odjeće. Evo što se još našlo na listi!

Shutterstock Ilustrativna fotografija muškarca koji nosi košulju kratkih rukava
Vidi originalni članak
  • Uske hlače, čarape uz natikače, majice s dubokim izrezom... sve su ovo kandidati za najgori odjevni komad koji se može naći u muškom ormaru
  • Ipak, prvo mjesto je odnijela košulja kratkih rukava za koju mnoge žene vjeruju kako joj jednostavno nema spasa te da ne može izgledati atraktivno
  • Zaviri na našu listu i otkrij što bi to još žene izbacile iz muških ormara. Slažeš li se s njima ili imaš neki drugi prijedlog?

U medijskom prostoru˘nerijetko naletimo na članke koji nam otkrivaju što to muškarci ne preferiraju na ženama, no red je da okrenemo lopticu. Tako ćemo se ovoga puta pozabaviti pitanjem koji su to prema ženama najgori odjevni komadi koji se mogu naći u muškom ormaru. Na ovo nas je potaknuo meme koji posljednjih dana kruži društvenim mrežama, a u kojem je prozivku doživjela košulja kratkih rukava.

Mnoge žene su se složile s autoricom izjave koja je ustvrdila kako "ne postoji dobra muška košulja kratkih rukava", a evo koji su se to još odjevni komadi našli na listi najomraženijih.

Life&style Totalno nepravedno: Žene govore o stvarima za koje ih prozivaju, a muškarci ih stalno rade i nikome ništa!

Preuske hlače

Skinny jeans za mnoge je dame omiljeni model traperica, no upravo su uski modeli ono što ne žele vidjeti na muškarcima. Isto vrijedi i za slučaj klasičnih poslovnih hlača.

Cargo kratke hlače

Na spomen ove kategorije odmah smo zamislile megapularne cargo hlače kariranog uzorka. Megapopularne samo u muškom svijetu. Ženama se od njih diže kosa na glavi!

15 stvari koje bi trebala izbaciti iz ormara svog muškaraca

Majice s dubokim dekolteom

Možda i mogu poslužiti kao potkošulje, ali majice s dubokim V izrezom često izgledaju suviše napadno.

Čarape i natikače

Ova je modna kombinacija od koje se brojnim damama diže kosa na glavi. Kada smo već na temi natikača, na listi najomraženijih ovo su mjesto odnijele japanke. P.S: Znaš li da se one smatraju najopasnijom obućom na svijetu? Ovdje možeš saznati zašto.

Previše nakita

Manje je u ovom slučaju više. Slažemo se kako nakon dodatci poput sata i ogrlice mogu podići outfit osobe na višu razinu, no pri odabiru dodataka ipak treba biti umjeren.

Life&style 10 klišeja o muškarcima koji su potpuno netočni, tvrde muškarci

Šilterice

Kad smo kod modnih dodataka, šilterice su zaslužile posebno spominjanje. Nemamo ništa protiv njihovog nošenja kada je riječ o sportskim događanjima ili opuštenom druženju s prijateljima. Ipak, veliko NE je nositi ovaj model kape u svečanim i poslovnim prilikama.

Dotrajalo donje rublje

Uh, to sigurno nije prizor koji želimo vidjeti. Ujedno, on nam govori o higijenskim navikama osobe koje ga nosi. Nošenje dotrajalog i potrganog donjeg rublja praksa je koju valja izbjegavati.

 

Posjeti Miss7.24sata.hr