Koncert Natali Dizdar u Saxu!

Tomislav Miletić/Pixsell
Natali Dizdar ponovo nastupa u Zagrebu. Uz pratnju svojih izvrsnih članova grupe održat će koncert u poznatom zagrebačkom klubu Sax, 22.11.201. Izvodit će pjesme s dva studijska albuma i live-a ZKM.
Vidi originalni članak

 Uz pratnju vrhunskih glazbenika u Sax-u  (gitara: Vladimir Mirčeta, bubanj: Ivan Levačić, klavijatura:Aleksandar Ismailovski, bas: Marino Vinja), publika  će  imati priliku uživati u omiljenim obradama poput „Osloni se na  mene“ velikom hitu Olivera Mandića, "Ne daj", "Mjesecu je dosadno" i dr.

Sredinom srpnja 2012. na  tržište je izašao treći album Natali Dizdar "ZKM Live" u izdanju matične agencije Agapa, a u distribuciji Croatia Records, sa snimkom koncerta koji je Natali Dizdar održala krajem prošle godine u Zagrebačkom Kazalištu Mladih.

Dva samostalna koncerta u istoj večeri u prepunom kazalištu, te vrhunski glazbenici ispred kojih je Natali Dizdar briljirala odličan su materijal koji je vrijedilo trajno zabilježiti. A uz glazbu i savršen zvuk fanovi Natali Dizdar imaju  priliku pogledati i DVD snimku koncerta koji će se nalazi u kompletu s CD-om.

Cijena ulaznice 70 kuna u pretprodaji, na dan koncerta 90 kuna. Ulaznice se mogu kupiti na blagajni Sax-a. Radijski pokrovitelj: Totalni radio

Posjeti Miss7.24sata.hr