Konačno dobar rom-com! Istinita ljubavna priča inspirirala je Netflixovu seriju koju smo pogledali u jednom dahu

Netflix Foto: Netflix
Vidi originalni članak
  • Puno je onih koji su protekli vikend odlučili provesti pod dekicom, uz Netflix, a upravo ih je ljubavna drama u 10 činova iliti epizoda imena 'Nobody Wants This' prikovala uz male ekrane
  • Zanimljivo, ljubavna priča između glavnih likova - novopečenog samca i rabina Noaha i vlasnice podcasta koji se bavi seksom i vezama, Joanne, inspirirana je događajima iz života kreatorice i producentice serije, Erin Foster
  • Seriju smo odgledali u jednom dahu i momentalno poželjeli još, a iako druga sezona još nije potvrđena, ne sumnjamo da ćemo je sigurno dočekati

Najnovija Netflixova romantična humoristična serija 'Nobody Wants This' izašla je prije samo dva dana, a mnogi koji su je odgledali već jedva čekaju nastavak priče. Ne znamo je li do lošeg vremena ili toga da smo napokon dočekali poštenu romantičnu komediju, no jako je puno onih koji su protekli vikend odlučili provesti pod dekicom, uz Netflix, a upravo ih je ljubavna drama u 10 činova iliti epizoda prikovala uz male ekrane.  

Ljubavna priča između glavnih likova - novopečenog samca i rabina Noaha (Adam Brody) i vlasnice podcasta koji se bavi seksom i vezama, Joanne (Kristen Bell), inspirirana je događajima iz života kreatorice i producentice serije, Erin Foster, a čini se da nitko ne može odoljeti opipljivoj kemiji glavnih junaka koja nailazi na skepticizam svih koji ih poznaju i koji vjeruju da njih dvoje kao par neće potrajati.

Life&style Još gledamo 'Savršeni par', a Nicole Kidman već priprema novu seriju s Michelle Pfeiffer i Elle Fanning

Ideja za seriju rodila se prije pet godina kada je Erin, kći producenta Davida Fostera, dobitnika Grammyja, započela svoje putovanje prema judaizmu nakon što je u teretani u Los Angelesu upoznala Simona Tikhmana, svog sadašnjeg supruga, a kada joj je njezin producentski partner i menadžer predložio da napiše seriju o svom iskustvu. Unatoč razlikama u njihovom podrijetlu i tome što Simon nije rabin poput Noaha, Erin je seriju opisala kao ljubavno pismo svom braku.

Prilikom pisanja serije, željela je da Noah bude emocionalno dostupan, pomalo viteškog i staromodnog karaktera, ali istovremeno i  silno zabavan i samouvjeren. Morao je, kako je pojasnila, imati 'rizz', a njegova obiteljska prošlost odražava korijene Simona Tikhmana kao sina židovskih ruskih imigranata!

Dinamika njihovog odnosa mijenja se tijekom cijele sezone, a samo finale serije držalo nas je na rubu sjedala. Naime, Joanne prekida  njihovu vezu jer ne želi tjerati Noaha da bira između svoje uloge vjerskog vođe i odnosa s njom, no on odlučuje odustati od svoje pozicije iz snova, one glavnog rabina, završavajući posljednju epizodu poljupcem. 

Life&style Tim Logan, Jess ili Dean: Emily iz 'Gilmorica' otkrila je tko joj je najdraži dečko s kojim je bila Rory

Naravno, čim smo pogledali ove posljednje trenutke, momentalno smo poželjeli još, kao i ostatak svijeta koji je njihovu ljubavnu dramu odgledao u jednom dahu, a iako druga sezona još nije potvrđena, poučeni dosadašnjim iskustvom s Netflixom, bili bismo istinski šokirani kada ne bismo gledali nastavak ove priče. 

Ako, ili bolje rečeno kada se druga sezona dogodi, najvjerojatnije će se baviti posljedicama ovog velikog obrata i svim mogućim negodovanjima koja bi se mogla pojaviti zbog njegove žrtve, no budući da je Joanne također razmišljala o obraćenju, ostavlja se mjesta i da ovakav scenarij bude u fokusu nastavka priče. S obzirom na to da je prva sezona snimana između siječnja i travnja ove godine, nadamo se da će i druga sezona ekspresno krenuti s produkcijom, no to dakako nije garancija da ćemo drugu sezonu uopće gledati, a kamoli dočekati u kratkom vremenu. Kako god, svakako ćemo uključiti radare za praćenje svih novosti vezanih uz naš novi omiljeni par!

Posjeti Miss7.24sata.hr