Kolinda u javnosti nakon dugo vremena u elegantnom crnom odijelu: I dalje njeguje svoj prepoznatljivi stil

Pixsell/Ben Stansall Kolinda Grabar-Kitarović na predstavljanju projekta u Westinu
Vidi originalni članak
  • Bivšu predsjednicu nemamo često prilike vidjeti u javnosti nakon završetka mandata, no sada se pojavila na događanju u zagrebačkom hotelu Westin
  • Mogle smo primijetiti da i dalje njeguje svoj prepoznatljiv imidž i stil odijevanja 
  • Bivša predsjednica od veljače ima novi posao na funkciji posebne savjetnice dekana za međunarodne projekte u Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa

Iako se bivšu predsjednicu Kolindu Grabar-Kitarović (53) od kraja mandata rijetko može vidjeti u javnosti, pojavila se na događanju u zagrebačkom hotelu Westin. Tamo je prisustvovala predstavljanju projekta "Glas žena u sportu", a na okupljanju održala je i govor. Grabar-Kitarović pojavila se u elegantnom crnom odijelu i košuljom na točkice. Svojim stilom pokazala je kako i dalje njeguje svoj prepoznatljivi imidž.  

Novosti Kolinda glumi u seriji 'Dar Mar': Sjajno sam se zabavila na setu, zato sam i pristala na ulogu

Kosu je stilizirala u nisku punđu s pramenovima koji padaju preko lica, koja joj je tijekom predsjedničkog mandata postala zaštitni znak. Uz ikonsku frizuru, bivša predsjednica imala je i svoj prepoznatljivi make-up s crnim tušem i gustim trepavicama. Odjevnu kombinaciju podigla je žutom maskom i crvenim lakom za nokte.  U ožujku ove godine Kolinda je dobila novi posao te je sada posebna savjetnica dekana za međunarodne projekte u Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa.

10 stvari koje žene starije od 40 godina nikada ne bi trebale govoriti

Bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović prije ovog događanja posljednji je put fotografirana u veljači ove godine kada se pridružila volonterima na Banovini i sisačkom Caritasu u pomoći stradalima u potresu. Čini se kako se kod bivše predsjednice nije puno toga promijenilo nakon mandata, elegancija i niska punđa i dalje su njen zaštitni znak, jedino je posao promijenjen.

Moda Jennifer Aniston nosi najljepšu bezvremensku odjeću za žene starije od 40 godina

Posjeti Miss7.24sata.hr