Kit Kat ima dva nova okusa! Probali smo ih i čokoladice su nas oduševile...

miss7
Vidi originalni članak
  • Omiljene Kit Kat čokoladice sada imaju i dva nova okusa - Kit Kat Senses lješnjak i slana karamela 
  • Uz čokoladu, hrskavi vafel i kremasto punjenje ova dva dodatka dobro poznati okus Kit Kata čine još zamamnijim
  • Jesi li znala da primjerice u Japanu imaju više od 200 različitih vrsta Kit Kat čokoladica?

Omiljenu čokoladnu poslasticu Kit Kat odsad možeš pronaći i s novim okusima. Dobro nam poznata hrskava čokoladica obogaćena je neodoljivim okusima slane karamele i prženih lješnjaka, a mi smo oduševljeni!

Pažljivo odabrani sastojci, preukusna čokolada, hrskavi vafel i raskošno kremasto punjenje sada su samo ukusniji jer pridružila su im se ova dva slatka dodatka.

Kit Kat Senses Slana karamela neobična je jer sadrži zrnca soli koja prave kontrast slasnoj i slatkoj čokoladi. Naša je redakcija na prvi griz bila podijeljena zbog naizgled nespojivih sastojaka, ali baš nas je zbog toga već sljedeći zalogaj apsolutno osvojio.

Kit Kat Senses Lješnjak u sebi skriva punjenje s prženim komadićima lješnjaka. Miss7 se jednoglasno složila da je ova čokoladica neodoljiva i bez premca, a trebamo li spomenuti da je nestala u sekundi?

Tvrtka Nestlé s ovim Kit Kat Senses proizvodima ulazi u polje pralina pa je tako i pakiranje idealno za darivanje.

Ove čokoladice zasladit će svaki loš dan i još više uljepšati onaj dobar, a pristaju baš svakoj prilici. Kao poklon, slastica koju ćemo podijeliti s prijateljima ili pak skrivati od njih kako bismo sami uživali u zamamnim okusima, Kit Kat je definitivno sjajan odabir. A još kad bismo se mogli teleportirati u Japan, gdje se može kupiti više od 200 različitih okusa Kit Kata, naš dan bi bio najsavršeniji... 

Posjeti Miss7.24sata.hr