Kim Kardashian će pomoći tinejdžerici kojoj je stradalo lice u prosvjedima

Instagram/Getty
Vidi originalni članak
  • Prosvjedi zbog rasne diskriminacije šire se Amerikom
  • Jednoj tinejdžerici stradalo je lice u prosvjedu nakon što je pogođena gumenim metkom
  • Starleta Kim Kardashian odlučila je pomoći nesretnoj djevojci

Strašne su snimke koje dolaze iz Amerke ovih dana - prosvjedi zbog nasilja policajca nad preminulim Afroamerikancem Georgeom Floydom zapalili su cijelu zemlju kojom se proširio val prosvjeda. Tinejdžerica Shannyn Sharyse prosvjedovala je u Kentuckyju kad je pogođena gumenim metkom u lice dok je navodno snimala prosvjed mobitelom - lice joj je strašno stradalo. Vidjevši ozljede na mladom licu djevojke, Kim Kardashian je odlučila pomoći Shannyn:

 

"Ovo slama srce i jako je uznemirujuće. Zna li netko kako je mogu kontaktirati? Željela bih joj pomoći s liječenjem ako joj treba", napisala je potresena Kim, a onda su ljudi spojili ozlijeđenu djevojku i zvijezdu. 

Inače, mnoge slavne osobe reagiraju na nasilje u Americi, ali i na rasnu diskriminaciju u svojoj zemlji. Tako je Beyoncé zatražila pravdu za Floyda i u tom cilju pokrenula peticiju: 

Između niza ostalih, reagirala je i glumica Reese Witherspoon iznimno dojmljivim natpisom na Instagramu na kojem jednostavno stoji: "Ne ignoriraj nešto samo zato što ti je neugodno".

Volimo TV Jedva čekamo! Stiže serija prema slavnoj knjizi 'Mali požari posvuda' sa zvjezdanom postavom

Posjeti Miss7.24sata.hr