Kevin iz 'Sam u kući' prodao je kuću: Zavirili smo unutra i ipak nam se više sviđa ona iz filma

The Agency
Vidi originalni članak
  • Glumac Macaulay Culkin i njegova partnerica Brenda Song uspjeli su pronaći kupca za svoju kuću u prestižnom dijelu Los Angelesa
  • Zvijezda serije "Sam u kući" prihvatio je ponudu od 3.249.000 dolara za kuću s pet spavaćih soba, a on se preselio u bivšu vilu Kiefera Sutherlanda u četvrti Toluca Lake  

Slavni glumac iz filmova 'Sam u kući'  Macaulay Culkin i njegova partnerica Brenda Song nedavno su izdvojili osam milijuna dolara za dugogodišnju kuću glumca Kiefera Sutherlanda u četvrti Toluca Lake u Los Angelesu. Potom se njihova kuća u kojoj su dosad živjeli, u prestižnoj četvrti Studio City, neočekivano pojavila na tržištu.

Life&style Ova prekrasna kuća u srcu Gorskog kotara osvaja šarmom ali i luksuznim detaljima za savršen odmor

Macaulay Culkin je glumac koji je 1990-ih stekao svjetsku slavu kao Kevin McCallister u filmskoj franšizi 'Sam u kući', a njegova partnerica Brenda Song također je bila dječja zvijezda (London Tipton u 'Lagodni život Zacka i Codyja'). Par je tražio 3,2 milijuna dolara za modernu kuću izgrađenu u stilu seoske kuće, što je oko 700.000 dolara više nego što su je platili prije nešto više od tri godine.

Kuća je izgrađena 2019. godine i smještena na čestici od četvrt hektara zaštićenoj zidovima, vratima i sigurnosnim kamerama. Kuća s bijelim i smeđim drvetom ima ispred popločani prilaz koji vodi do pridružene garaže za dva automobila i nadstrešnice za dva dodatna vozila. Kad se uđe unutra, pet spavaćih soba i odgovarajući broj kupaonica raspoređeni su kroz više od 343 metara kvadratnih jednoetažnog životnog prostora koji se može pohvaliti svijetlim drvenim podovima, visokim stropovima te ugrađenim automatskim sjenilima.

Tlocrt otvorenog koncepta naglašen je formalnim dnevnim boravkom/blagovaonom, osvijetljenim šankom i dvosmjernim kaminom koji se povezuje s obiteljskom sobom koja ima staklena vrata s vratima koja se šire na natkrivenu terasu za blagovanje na otvorenom. Susjedna kuhinja opremljena je otokom obloženim mramorom, vrhunskim aparatima od nehrđajućeg čelika i kutkom za blagovanje koji ima integriranu klupu za sjedenje.

Prostrani boravak dolazi u kompletu s prostorom za sjedenje, garderobom i spa kadom smještenom uz veliki stakleni tuš. Na drugom mjestu je uredski prostor sa šankom, kupaonicom i vlastitim ulazom; a vani, na travnatom terenu nalazi se roštilj i bar okružen vrtom, kao i bazen u sjeni te spa.

Macaulay i Brenda oglasili su prodaju prošli mjesec, nakon što su dali osam milijuna dolara za dugogodišnji dom Kiefera Sutherlanda u Toluca Lakeu. Kuća je bila na tržištu samo 12 dana prije nego što su Macaulay i Brenda prihvatili ponudu sretnog kupca. 

Life&style Staklena prostorija u ovoj 130 godina staroj kolibi najbolji je primjer novog trenda u renovacijama domova

Posjeti Miss7.24sata.hr