Kako vježba Coutney Cox: Dio se odvija, hm, u zamrzivaču. Baš je izašla iz frižidera...

Instagram@courtneycoxofficial Courtney Cox
Vidi originalni članak
  • Glumicu Courtney Cox svi dobro poznajemo kao Monicu iz serije 'Prijatelji'
  • Međutim, njeni fanovi dobro znaju da danas 60-godišnja glumica živi zdravo, redovito trenira, a savjete o receptima i treningu dijeli na društvenim mrežama 
  • U najnovijem videu Courteney je iznenadila pratitelje na Instagramu doista neobičnom rutinom nakon treninga

Glumica Courteney Cox poznata je po svojoj predanosti svemu što se tiče wellnessa i zdravog načina života. Redovito dijeli recepte iz svoje kuhinje (koje voli i za koje tvrdi da su zdravi) te objavljuje videozapise svoje superiornosti u tenisu te o tome kako izaziva NBA profesionalce na laganu partiju košarke. Čini se da ima istu, izraženu natjecateljsku crtu kao i njezin lik iz 'Prijatelja', Monica, koja je odbijala izgubiti u bilo čemu.

U najnovijem videu je Courteney pratitelje na Instagramu odvela na svoj trening te je podijelila što radi kako bi ostala u formi sa 60 godina (da, ni mi ne možemo vjerovati). „Nedavno sam imala rođendan – ne sviđa mi se broj, ali gledaj, nemamo izbora. Samo moramo dati sve od sebe, najbolje što možemo“ objasnila je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Courteney Cox (@courteneycoxofficial)

U prostoriji, za koju se čini da je njezina kućna teretana, vidimo Courteney kako trči na traci za trčanje, diže utege na spravi, radi vježbe za noge, čučnjeve s girjom i dovršava nekoliko teških povlačenja na šipki prije... hm, prije nego što je izašla iz zamrzivača?!

Life&style Što je 15-15-15 trening koji obožava Jennifer Aniston i odobravaju li ga stručnjaci?

Odjevena u crni bikini, crne natikače, crnu LED kapu za rast kose i masku za njegu kože, Courteney izlazi iz donjeg dijela hladnjaka, tj. zamrzivača uobičajenog izgleda smještenog u prostoriju što izgleda kao da je njezin podrum ili ostava. Ponašajući se kao da je iznenađena, Courteney mirnim glasom kaže: „Što??? To je krioterapija“. 

Je li to tek komični hir glumice, koja je jednako poznata po svom humoru na društvenim mrežama, kao i po svom životnom stilu? Hm…

Podrazumijeva se da zapravo ne bismo preporučili hlađenje u zamrzivaču, ali sviđa nam se kako Courteney Cox nema predrasuda koje mnogi imaju o hollywoodskim zvijezdama i njihovim wellness rutinama te se zapravo šali na račun toga. Sa sigurnošću možemo reći da mi nećemo isprazniti svoj zamrzivač kako bismo ušle u njega! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Courteney Cox (@courteneycoxofficial)

Life&style Je li ovo retuširano ili su to pravi trbušnjaci Jennifer Aniston? Skidamo kapu ako jesu

Posjeti Miss7.24sata.hr