Kako nazvati članak o najsmješnijim memsima?

Miss7/Instagram/Facebook
Ono što su nekad bili vicevi danas su memesi. Svi imamo svoje favorite koje svakodnevno dijelimo sa frendovima a u nastavku saznajte koja se priča krije iza najpopularnijih memesa današnjice.
Vidi originalni članak

Do prije nekoliko godina ova riječ nije niti postojala. Danas je ona svrstana u urbani online rječnik a jedno od objašnjenja glasi: interna for a korisnika internet. Svrha memsa je ismijavanje uobičajenih ljudskih postupaka i svakodnevnih situacija. Pa krenimo!

1.Jedna jedina “Grumpy cat”. Ova uvijek neraspoložena mačka nije djelo photoshopa, ona zaista postoji i živi u Arizoni u SAD-u a zove se “Tardar Sauce”. Potkraj 2012. njezina je fotka postala viralna a memsi s njezinom slikom i danas su jedni od najpopularnijih.

2.Preslatki zadovoljni dječačić Sammy Griner i danas ima razloga za sreću! Meme s njegovom slikom ne gubi na popularnosti još od 2008. a uspjeh koji je postigao pomogao je dječakovu ocu da plati transplantaciju bubrega!

3.Rijetko tko ne zna da je lik iz ”Shut up and take my money” meme zapravo lik iz crtića Futurama. A ovaj hit citat njegov je lik zaista izgovorio u 6 sezoni serije u epizodi u cijelosti zamišljenoj kao parodiju na veliki Apple.

4.” Be like Bill” zapravo je sarkastični strip koji daje smjernice ljudima kako bi se trebali ponašati u nekim svakodnevnim situacijama. Ovaj meme nema veliku priču iza sebe no ona mu ni ne treba jer se i bez nje nalazi na listi najpopularnijih memsa na svijetu.

5. Savršen meme za one trenutke kada se situacija u kratkom roku otme kontroli. Odnosno svakodnevno. Meme je napravljen od legendarne scene iz filma “Anchorman” iz 2004. Gdje Will Farrell zaista izgovara ovu rečenicu.

6. Ovaj meme koristi se u kombinaciji od nekoliko slika od kojih je ova najpopularnija a njime se ismijava trivijalnost većinom nevažnih dnevnih “problema” s kojim se svi susrećemo.

7. I za kraj jedan noviji meme. Dobar i zločesti Kermit preplavio je internet krajem prošle godine. Originalni meme kreirala je studentica koristeći fotku iz filma o Kermitu iz 2014. Dnevna iskušenja i dileme koje vodimo sami sa sobom većinom su briljantno dočarana ovim memom.

 

Posjeti Miss7.24sata.hr