Kakav slatki izum: viseća mreža za tvog psa, a montira se ispod radnog stola

@dacia fabricia/TikTok
Vidi originalni članak
  • TikTokerica @dacia_fabricia podijelila je videozapis psa u improviziranoj visećoj ljuljački ispod svog stola
  • Koristili su patentne zatvarače i deke kako bi štenetu stvorili ugodnu oazu u kućnom uredu
  • Savršena ideja za dodatno razmaziti svog ljubimca, zar ne?

Jedna korisnica TikToka došla je na sjajnu ideju za svog najboljeg četveronožnog krznenog prijatelja. Ako i tvoj psić ne može bez tebe ni koraka i željan je pažnje, stalno te slijedi po kući pa čak i kad radiš za radnim stolom rješenje je tu - viseća ljuljačka za pse. Osim što će psić biti oduševljen novim izumom i odmah će ga htjeti isprobati, koristi od njega, dakako imat ćeš i ti. Pitaš se kako? Pa naravno, kao oslonac za noge kad razmaženko nije tu. 

Life&style Ovo je 20 najodanijih pasmina pasa na svijetu, je li i tvoj ljubimac među njima?

Ovi psići doslovno stanu u šalicu: upoznaj 10 najslađih minijaturnih pasmina pasa

@dacia_fabricia

She loves a good hammock ♥️ #hammock #todayilearned #upcycling #bostonterrier #dog #dogsoftiktok #fyp #cuteness

♬ telepatía - Kali Uchis

Naime, TikTokerica @dacia_fabricia, skupila je čak stotine tisuća pregleda na videozapisu svog psa u improviziranoj visećoj mreži ispod radnog stola. Video psa Valentine, bostonskog terijera koji prikazuje projekt "uradi sam" imao je gotovo 300.000 pregleda i 47.000 lajkova, a ostali TikTokeri toliko su bili oduševljeni idejom da su tražili i uputstva za izradu . "Mislim da mi upravo to treba", komentirao je jedan korisnik. "Omg, možeš li nam, molim te, pokazati kako si to učinila? Moje štene bi to obožavalo", napisao je drugi.

@dacia_fabricia

Reply to @dooleysthicccheeks our puppy is tiny & is used 2 hammocks so this worked 4 us 🐶#fantheory #homeproject #tutorial #dog #tiktokdiy #clingypet

♬ Coco (feat. DaBaby) - 24KGoldn

Prvo je koristila dva patenta zatvarača kao kuke te ih objesila na donju stranu stola. Zatim je uzela pokrivač od flisa i zavezala čvorove s obje strane na improvizirane kuke. Nakon postavljanja viseće ljuljačke, Valentinu je unutra dodala jastuke i deke kako bi mu bilo što udobnije. No, za slučaj da psić ima nemirne snove, viseću mrežu objesila je bliže podu te ispod postavila pseći krevet.

Dopustiti psu (ili maci) da spava u tvom krevetu? Da, jer 5 je dobrih razloga "za"

Posjeti Miss7.24sata.hr