Jupiter danas ulazi u Ribe, a to sve do kolovoza nosi beskrajnu sreću za ova tri horoskopska znaka

Shutterstock Horoskopski znakovi
Vidi originalni članak
  • Jupiter danas napušta horoskopski znak Vodenjaka da bi ušao u Ribe i to u velikoj mjeri mijenja stvari za nekoliko horoskopskih znakova
  • Život će se posrećiti trima znakovima tijekom Jupitera u Ribama, od 13. svibnja do 28. srpnja 2021. godine
  • Taj period bit će ispunjeni nadom, rastom i srećom - što se može pretvoriti u više novca, novi posao ili procvat ljubavnog života

Ovaj tjedan postoje tri horoskopska znaka koja su definitivno spremna za malo sreće, a ta sreća stupa na snagu od 13. svibnja, odmah nakon što je Jupiter ušao u Ribe, ali energija se moeže osjetiti i sada. No, period od 13. svibnja do 28. srpnja 2021. bit će ispunjeni nadom, rastom, velikim prostranstvom i srećom - što se može pretvoriti u više novca , novi posao ili procvat ljubavnog života. Dakle, neke čeka veoma sretno ljeto. Provjeri jesi li ti među ova tri najsretnija horoskospka znaka.

Jupiter je planet rasta i širenja. S ovim planetom na nebu, ulaskom u Ribe, imaš priliku za financijski uspjeh, ako slučajno potpadneš pod ove horoskopske znakove. Dakle, imamo dobru perspektivu i ideju, pomiješanu s ludom srećom Jupitera - koji nadograđuje ideju i donosi izdašne rezultate. Drugim riječima, ono što misliš - svakako provedi u djelo.

Samo zato što su izdvojeni određeni znakovi, ne znači da preostali znakovi ne dobivaju ništa - Jupiter je previše ogroman da ne dijeli bogatstvo i ostalim znakovima - ali favorizira određene horoskopske znakove, a ako si rođena pod jednim od njih, postoji iznimna šansa da ćeš biti veoma sretna na ovaj dan, koji može trajati tjedan ili mjesece, ovisno o tome što radiš s tom srećom! Koji su to znakovi najsretniji tijekom Jupitera u Ribama, počevši baš od danas?

Ovan 

Sretan broj 13 uskoroće ti prostrti svijet pod noge. Zapamti, ovo je tranzit koji se događa 13. - to znači da trebaš obratiti pažnju na to što se događa u tvom životu na taj dan. Ta bi se sreća mogla odigrati kao ulaganje ili čak kockanje. U tome je i sreća, zar ne? Slučajna sreća koja se oslanja na ne baš slučajnu odluku, mudro uloži novac, a zaradi u izobilju kasnije.

via GIPHY

Life&style Ova 3 horoskopska znaka djeluju puno mlađe nego što zapravo jesu

Možeš ovo primijeniti i na polju ljubavi, romantike, posla ili putovanja, što znači, ako odlučiš ići naprijed s nekim planom (pozvati nekoga na spoj, igrati loto, tražiti unapređenje) - sad je vrijeme da to učiniš. Budi ratnica kakva jesi i bori se za povišicu, zatraži unapređenje, daj toj osobi do znanja da je voliš, uloži u tu stvar u koju samo ti vjeruješ, sreća je na tvojoj strani; učini pravu stvar.

Koje si grčko božanstvo s obzirom na svoj horskopski znak? Saznaj treba li te se bojati ili ti se diviti

Strijelac 

Strijelci, DANAS (13. svibnja) će sve što dodirnete postat će zlatno, što znači da moraš biti vrlo precizna u onome što želiš. A bit  ćeš nagrađena i u iduća dva i pol mjeseca. Jupiterova prostranstva djeluju u oba smjera, što implicira da ima gotovo beskonačan potencijal da krene pogrešnim putem, kao i pravim.

Imaš slobodnu volju i postoji velika šansa da želiš dobar, sretan život - danas se koncentriraj na ono što želiš i apsolutno oslobodi ono što ti više ne služi. Inteligentni potisak Riba vodit će te fokusirano, pa gledaj na ideju ispoljavanja svoje volje s velikim uspjehom, temeljenu na potpunom vjerovanju u tvoju sposobnost stvaranja svijeta onakvim kakvog želiš. Iduće razdoblje je tvoje, iskoristi ga!

Ribe

Ako si u znaku riba, doživjeti ćeš sreću u gotovo svim područjima svog života, počevši od danas, 13. svibnja, a potencijalno bi mogla utjecati na ostatak svog života. Djelo Jupitera u Ribama inteligentno utječe na tvoj svakodnevni život, što znači da će tvoji izbori danas, ali i idućih dana i tjedana biti pametni, informirani i uravnoteženi. Nema mjesta za dramu, niti je ovo dan kada trebaš ograničavati svoje razmišljanje - Jupiter je planet širenja, a to znači da trebaš proširiti opseg mogućnosti i svim srcem vjerovati da ono što želiš možeš dobiti. Ovo je također "novčani dan" za tebe i taj novac potencijalno možeš usmjeriti na svoj bankovni račun. Iako je danas tvoj dan, iskoristi i naredne dane i tjedne koji su izuzetno povoljni za tvoj znak. Napravi nešto veliko, samo nebo ti je granica.

Life&style Koje su tvoje najveće prednosti u seksu i tko ti je idealan partner u krevetu, prema tvom horoskopskom znaku

Dakle, ako želiš kupiti nešto posebno, ili provesti neku veliku investiciju ovo bi bio dan za potpisivanje papira. Ako si željela ulagati - ovo je dan za ulaganje novca. Sve je moguće tog dana, pa je najbolje da ostaneš otvorena, ostaneš zahvalna i isisaš svu sreću koju možeš - jer sada je ovdje, a svi znamo da sreća rijetko traje zauvijek.

Posjeti Miss7.24sata.hr