Još gledamo 'Savršeni par', a Nicole Kidman već priprema novu seriju s Michelle Pfeiffer i Elle Fanning

Instagram @nicolekidman
Vidi originalni članak
  • Serija 'Savršeni par' na Netflixu u samom je vrhu gledanosti otkako se pojavila, a među sjajnom glumačkom postavom definitivno briljira Nicole Kidman, koja očito ne razmišlja o odmoru 
  • Uskoro se počinje snimati serija 'Margo's Got Money Troubles', s Nicole Kidman, Michelle Pfeiffer i Elle Fanning u glavnim ulogama
  • Serija od osam epizoda temelji se na istoimenom romanu Rufija Thorpea, a evo što sve dosad znamo o novom potencijalnom hitu 

Ako smo išta naučili iz Netflixovog 'Savršenog para', to je da publika jednostavno žudi za dobrom mini-serijom s Nicole Kidman. Osobito ako je okružena zvjezdanom ekipom. A za svoju sljedeći projekt događa se upravo to: Nicole Kidman udružuje se s Michelle Pfeiffer i Elle Fanning u novoj seriji pod nazivom 'Margo's Got Money Troubles'. 

Serija od osam epizoda temelji se na istoimenom romanu Rufija Thorpea iz lipnja 2024. godine. David E. Kelley je scenarist i izvršni producent adaptacije. Obilježit će to njegovu četvrtu suradnju s Kidman (posljednja je bila u 'Male laži'). Tri spomenute glumice i Elleina starija sestra Dakota su izvršne producentice. Također će to biti prvi put da će David E. Kelley i Michelle Pfeiffer, koji su u braku od 1993. godine, rade zajedno nakon više od tri desetljeća.

Radnja serije 'Margo's Got Money Troubles'

Serija 'Margo's Got Money Troubles' imat će osam epizoda smještenih u svijet OnlyFansa s hrvačkim prizvukom. Temelji se na radnji Thorpeovog najprodavanijeg istoimenog romana. 

Life&style Na Netflix je stigla nova true crime serija: za koji dan o zloglasnoj braći ćemo svi naveliko pričati

Radnja prati mladu ženu po imenu Margo Millet, koju glumi Elle Fanning. Margo ima novčanih problema i iznenada ostaje trudna nakon afere sa svojim profesorom engleskog. Michelle Pfeiffer će glumiti njenu majku, bivšu konobaricu u Hootersu, dok uloga Nicole Kidman još nije jasna (pretpostavlja se da će biti neka vrst 'savjetnice' Margo).

„Kao dijete konobarice iz Hootersa i bivšeg profesionalnog hrvača, Margo Millet je oduvijek znala da će se u životu morati snalaziti sama”, navodi se u sinopsisu knjige. „Kao nezaposlena samohrana majka u svojim ranim 20-ima, Margo se bori da spoji kraj s krajem, što ju je navelo da otvori račun OnlyFans. Kad njezin otac ponovno uđe u njezin život, ona počinje uključivati njegove lekcije iz svijeta profesionalnog hrvanja u svoj rad na OnlyFansu, što dovodi do neočekivanog uspjeha.”

Nastavlja: „'Margo's Got Money Troubles' nježna je priča u kojoj glumi simpatična mlada junakinja koja se bori kako bi preotela novac i moć od svijeta koji nije baš voljan dati joj ga."

Zasad su Kidman, Pfeiffer i Fanning jedini potvrđeni članovi glumačke ekipe, a datum premijere još nije poznat. U svakom slučaju, najava je izvrsna, a glumačka ekipa još bolja – jedva čekamo! Serija se snima za Apple TV+.

Life&style Prošlo je 30 godina od emitiranja prve epizode 'Prijatelja': ove legendarne trenutke iz serije nikada nećemo zaboraviti

Posjeti Miss7.24sata.hr