Počinje Christmiss, veliko adventsko darivanje u kojem te čekaju genijalne nagrade!

Unsplash
Vidi originalni članak
  • Ušli smo u najljepši dio godine kada je sve u znaku sreće, veselja i darivanja
  • Kako bi ti ovi blagdani protekli u najljepšem ozračju za tebe smo pripremili hrpu genijalnih poklona u sklopu omiljenog adventskog kalendara - Christmiss 
  • Kao i svake godine, i ove ćemo te o dnevnim nagradama obavještavati na miss7 Instagramu, a ti budnim okom prati o kojim je nagradama riječ, slijedi sve korake koji se od tebe traže u opisu IG objave i možda poklon stigne baš u tvoje ruke!

Stiglo je dugoočekivano adventsko vrijeme - vrijeme darivanja! S ciljem da te razveselimo i ove blagdane i razvučemo ti osmijeh na lice, ponovno smo s našim partnerima pokrenuli veliko Christmiss darivanje - adventski kalendar na Instagramu, što znači da ćeš tijekom prosinca imati pregršt prilika za osvajanje super nagrada.

Na tebi je samo da pratiš objave na miss7 Instagram Feedu i uključiš se u nagradne natječaje. Sudjelovati možeš za svaku nagradu koju dijelimo sve do Božića, a važno je samo da zapratiš profile koji su navedeni u opisu objave i u komentarima tagiraš frendicu, sestru, mamu, brata, kuma... ma koga god želiš! Sudjelovati možeš neograničeno puta, što je super, jer time povećavaš svoje šanse za osvajanje nagrade. 

Zasad ti nećemo otkriti koje smo sve poklone pripremili, no nemoj da te to spriječi da svaki dan budnim okom pratiš naše objave i sama otkrivaš poklone. Kako se ne bi dogodilo da propustiš darivanja, predlažemo ti da uključiš notifikacije na Instagramu. I ne zaboravi objave podijeliti s frendicama na Instagramu, kako bi se i one uključile u Christmiss nagradni natječaj.

Pobjednicu svakog nagradnog natječaja ćemo proglasiti sljedećeg dana u 12h i tako u krug do Božića. Budi dio najljepše božićne priče, uključi se u Christmiss adventsko darivanje, osvajaj nagrade i učini si ove blagdane čarobnima.

Pratimo se na Instagramu!

Posjeti Miss7.24sata.hr