Jesi li među njima? Ova 3 horoskopska znaka imaju najbolji modni ukus

Profimedia / @salmahayek Instagram
Vidi originalni članak
  • Oni za svaku prigodu imaju odgovarajući outfit te su uvijek savršeno dotjerani 
  • Svi ih traže savjete kad je riječ o stajlingu, a njihove garderobne ormare jednostavno obožavamo 
  • Ova tri horoskopska znaka imaju modni ukus koji bi mogao krasiti naslovnice modnog časopisa 

Sigurno poznaješ osobe koje su uvijek dotjerane od glave do pete i nose odjevne kombinacije koje ti nikada ne bi pale na pamet – a tako dobro izgledaju?! Takve osobe imaju nepogrješiv osjećaj za modu, za stil i nevjerojatno su kreativne. I vjerojatno su rođene u jednom od ova tri horoskopska znaka… 

Lav 

Osobe rođene u znaku lava jako paze na svoju vanjštinu. Vole lijepe stvari – a njihov outfit spada među njih. Lavovi su uvijek elegantni i modno osviješteni. Međutim, najvažnija im je kvaliteta. U njihovim ormarima se ne može pronaći jeftina odjeća. Lavovi su uvijek odjeveni poput pravih zvijezda. Kad ih čovjek sretne na ulici, misli da su supermodeli. 

Vaga 

Vage su trendseteri među horoskopskim znakovima. Njihova kreativnost pomaže im otkrivati nove trendove prije svih drugih. Oni uvijek imaju i znaju najnovije stvari kad je riječ o modi te će svojim najdražima rado dati pokoji savjet. Osim toga, vage znaju jako dobro kombinirati. Znaju kako odabrati savršeni outfit za svaku prigodu. Vage odmah prepoznaju koji accessoire pristaje uz koji komad odjeće. 

Life&style Od ova 4 darežljiva horoskopska znaka ćeš uvijek dobiti najskuplji poklon

Škorpion 

Škorpioni imaju sasvim jedinstven, individualan stil. Važno im je isticati se iz sive mase te na ulici ne žele izgledati poput drugih. Zbog toga osobe rođene u ovom znaku najčešće kupuju u buticima i vintage-trgovinama. Izbjegavaju modne lance u kojima svi kupuju. Nekonvencionalne komade odjeće koje tamo pronalaze mogu savršeno kombinirati – škorpioni uvijek izgledaju stilski usklađeno, premda imaju neobičan outfit. Osobe rođene u znaku škorpiona jednostavno uvijek izgledaju cool. 

HOROSKOP Svaka ima svoj! Ovo su omiljeni seksualni položaji horoskopskih znakova

 

Posjeti Miss7.24sata.hr