Jennifer Aniston pokazala 'Prijatelje' na setu, ali fanove su šokirali izgled i ponašanje Matthewa Perryja

Screenshot/HBO 'Prijatelji' ponovo na okupu
Vidi originalni članak
  • Najveći  fanovi ‘Prijatelja’ su u transu kako HBO Max otkriva sve više detalja o novim epizodama
  • Trailer je objavila i Jennifer Aniston na svome Instagram profilu, a njezini pratitelji su komentirali kako plaču od sreće
  • No, većina se ipak fokusirala na Matthew Perryja koji se pojavio u videointervjuu časopisa People – mnogi su šokirani njegovim izgledom i ponašanjem

Trenutak kojeg su fanovi 'Prijatelja' dugo čekivali sve je bliže. Mnogi su upoznati da ćemo specijal novih epizoda 'Prijatelja'' gledati 27. svibnja, a HBO Max nakon teasera objavio je i trailer za novu sezonu koji osim malog uvida u nova događanja najpoznatije šestorke prijatelja vrvi i emocijama

Life&style ‘Prijatelji' napokon stižu na male ekrane! Znamo i točan datum, ali i koje će im sve zvijezde pridružiti

Trailer je objavila i Jennifer Aniston na svom Instagram profilu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

U video možemo vidjeti ponovni susret ekipe iza kulisa i njihove osobne dojmove te zanimljivosti koji  povezane s jednom od najpopularnijih humorističnih serija svih vremena. Jennifer je tako u jednom trenutku otkrila kako joj je producent serije napomenuo kako je serija neće nikada proslaviti kao glumicu

Obožavatelji "Prijatelja" moći će prespavati u stanu slavne družine u New Yorku za samo 120 kuna!

Mali sneak peak obojem komentarima i prisjećanjem na 'stare' epizode s Jennifer Aniston, Lisom Kudrow, Courteney Cox, Mattom LeBlancom, Davidom Schwimmerom i Matthewom Perryjem oduševio je brojne pratitelje. 

‘’Trenutak kojeg smo svi čekali’’, ‘’Plačem’’, ‘’Ovo izgleda ludo! Ne mogu dočekati…’’, ‘’Ne mogu podnijeti koliko sam sretna’’, ‘’Nisam spremna, ovo će biti nešto najbolje’’, neki su od komentara. 

Fanovi užasnuti izgledom Matthewa Perryja

Ipak, euforiju oko novih nastavka Prijatelja zasjenio je Matthew Perry, točnije njegovo ponašanje i izgled tijekom videointervjua sa svojim kolegama iz serije, a koji je objavio magazine People na svome YouTube kanalu. I dok su se prijatelji prisjećali prošlih epizoda i raspravljali o svome sjajnom odnosu, pažnja brojnih gledatelja preusmjerila se na Matthewa, a svoje dojmove pokazali su komentarima na društvenim mrežama. 

‘’Upravo sam vidio intervju i ne mogu vjerovati kako izgleda. Slama mi srce", "Mučno mi je gledati ga ovakvog, samo gleda u prazno i polako govori", "Bojim se za njega", "Svi bismo trebali biti zahvalni što je Matthew tamo živ. Prošao je puno toga. Živ je i nije izgubio svoj život. To je odlično, zahvalan sam za to", neki su od komentara. 

I Matthew Perry je otvorio Instagram profil, svi su "prijatelji" ponovno na okupu - čeka se velika vijest

Iako su godine učinile svoje, promjene u izgledu i ponašanju Matthewa Perryja mnogi pripisuju periodu ovisnosti. Naime, Matthew je nekada bio ovisan o lijeku Vicodin, a počeo ga je uzimati zbog nesreće na skuteru za vodu te je  imao je problema s alkoholizmom od kojeg se pokušao izliječiti u nekoliko navrata. Njegovi fanovi se nadaju kako je razdoblje ovisnosti o porocima iza njega. 

Perry se u studenom prošle godine zaručio s 22 godine mlađom agenticom za talente Molly Hurwitz, s kojom je u vezi od 2018. i koja mu je bila velika podrška u borbi protiv ovisnosti od alkohola i droge. 

Posjeti Miss7.24sata.hr