Je li ovo san ili bijela Nutella stvarno postoji?

instagram @janko_popovic_volaric
Naši najluđi gurmanski snovi upravo su postali slatka, bijela stvarnost...
Vidi originalni članak

Nutella od bijele čokolade bila je nedosanjani san mnogih ljubitelja ove čokoladne delicije. Mnogi su o njoj već pisali popularnoj tvrtci Ferrero, zamišljajući kakvog bi to okusa bila Nutella u bijelom. Na Instagram profilima pojavile su se nedavno fotografije upravo takve Nutelle...

I svi su potpuno poludjeli za njima. Slike i video u rekordnom su roku preplavile Internet, a ljudi diljem svijeta ponadali su se da je Ferrero napokon osluhnuo želje svojih kupaca. Ipak, na stranicama Ferrera ovog proizvoda definitivno nema, a čini se da nisu niti izrazili zanimanje za proizvodnju. Vjerojatno im dobro ide i s dobrom starom Nutellom. Dakle, bijela Nutella nipošto nije njihov proizvod, ali ne budi neutješna. Ipak je moguće doći do bijele Nutelle- u toplini svog doma!

Kreativci su, u želji za Nutellom, osmislili recept koji nam se čini savršen za duge, zimske večeri uz palačinke. 

Sastojci:

- 200g bijele čokolade

- 185g mouse čokolade

- 7 čajnih žličica suncokretova ulja

- 35 g usitnjenih lješnjaka ili preljeva od lješnjaka

ZDRAVA HRANA Nutella od 3 sastojka? Pa, to stvarno možeš sama

Postupak je posve jednostavan. Na početku je potrebno otopiti obje vrste čokolade i pomješati s uljem, a kasnije dodati lješnjake (ili preljev) te mješati dok smjesa ne postane kompaktna. Za slučaj da umjesto preljeva imaš lješnjake - smjesu stavi u blender pa ti neće ostati komadići. 

Posjeti Miss7.24sata.hr