Je li ovo nova popularna frizura među ženama nogometaša?

Instagram/kolaž
Nije tajna da su djevojke i supruge naših srebrnih nogometaša u posljednje vrijeme pod povećalnom javnosti. Pa smo tako uočile i frizuru koja je među njima, čini se, jako popularna
Vidi originalni članak

Naše WAGS-ice, čini se, često se modno inspiriraju jedna drugom. Ovaj put, pak, nismo uočile modnu sličnost, ali uočili smo novu trendi frizuru među njima. Riječ o neukrotivim, messy kovrčama koje su puštene da prirodno i divlje padaju preko leđa. Iako smo ju često viđali s dotjeranim i isfeniranim kovrčama, Izabel Kovačić, supruga Matea Kovačića, u posljednje vrijeme prava je predvodnica ovog trenda i često pušta svoju bujnu, zlatnu kosu na slobodu. 

Guste i zdrave kovrče oplemenjuju njen ljetni izgled i u savršenoj su harmoniji s preplanulim tenom, a osim toga ublažavaju joj crte lica pa mlada Izabel izgleda kao opuštena (i prelijepa) tinejdžerica.

Da je ovakva frizura uistinu popularna dokazala je i Franka Batelić, novopečena supruga Vedrana Ćorluke. I ona je imala mali frizerski izlet do neukrotivih kovrča. I prava je šteta što ih je, početkom ljeta, nosila samo na snimanju spota za pjesmu Kao ti i ja.

missFRANKA Mladenci novog doba - pogledaj što su učinili odmah nakon vjenčanja!

U svoju neukrotivu frizuru Franka je uplela neuredne pletenice i tako dobila još otkačeniji izgled. Pokušale smo pretpostaviti tko joj je poslužio kao inspiracija za cijeli ovaj izgled i mislimo da smo blizu točnog odgovora. Iskreno, smatramo da Franki ova frizura sjajno stoji te da bi ju sjajno nosila i u stvarnom životu!

Treća WAGS-ica koja je ispratila ovaj trend je Dubrovčanka Adriana Đurđević, djevojka Duje Ćalete Cara. Mlada pravnica ponosi se svojoj zanosnom plavom kosom i često je stilizira u raznim varijantama. Upravo neukrotive kovrče nalaze se među čestim opcijama, a sjajno ih je kombinirala i sa ''kockastim'' uzorkom. 

Samozatajnoj Adriani, osim sjajnih frizura, moramo pohvaliti i modni ukus. Hrabra je i kad je u pitanju stil pa rado nosi žive boje i razne uzorke. Predosjećamo da je, barem u ulozi slavne WAGS-ice, tek na početku, ali ne sumnjamo da je nova ikona stila na vidiku. 

Stars Izgleda da smo dobili hrvatsku Shakiru?

Tko se kime inspirirao teško je nagađati, ali zapravo - kao da je bitno? Činjenica je da WAGS-ice znaju što im stoji, a nama se sviđa zamisao da je za ovu frizuru potreban samo nered na glavi. Ova messy situacija ne uključuje peglu za kosu ni dugo feniranje, a to nam je odmah dobar znak za ljeto. Potreban je samo slani sprej za kosu i čvrste ruke za "gužvanje" frizure! 

Proizvode John Frieda možete pronaći u  prodavaonicama u sklopu koncepta Dobre cijene u svako vrijeme.

Posjeti Miss7.24sata.hr