Jarac, bik i vaga imat će odličan tjedan, ali neki će znakovi morati rješavati probleme

Shutterstock/Getty
Vidi originalni članak
  • Još uvijek novorođenče u pelenama, a već ljutita i uplakana beba! 
  • 2021. godina pokazuje za što sve može biti sposobna 
  • Pogledaj što ovaj tjedan očekuje tvoj horoskopski znak 

Godina revolucije, napetosti na Jupiteru/Saturnu/Uranu koje će nas pratiti tijekom sljedećih nekoliko mjeseci obećavaju već sada mnogo sukoba. Kako se nositi s tim? Sa stilom, stavom i evolucijom uma. Samo je na taj način moguća stvarna promjena koja nam je prijeko potrebna. U srijedu imamo novi mjesec u jarcu - idealan za manifestiranje naše vizije 2021. godine. Jedan cilj može i mora biti mir, iznutra i izvana.

Jarac

Računamo na tebe i tvoj glas razuma! Tvoja će godina započeti odmah, s mladim Mjesecom u tvom horoskopskom znaku 13. (... možda je tada čak i tvoj rođendan, a to bi ti bio vrlo poseban dar s velikom jasnoćom i vedrinom!). Ali, nemoj zaboraviti da svako slavlje ima tortu. Čak i ako ih je jedeš sama u krevetu. Priušti si najljepšu i najbolju što se može naći. Priušti si zadovoljstvo! I pidžama party! 

via GIPHY

Vodenjak

Mala provjera stvarnosti nakon svog blještavila i treperenja zapravo je sasvim u redu, ako zanemariš otrežnjujući efekt. Tjedan je pomalo visokog napona i vrlo, recimo, kontrastne vibracije, ali ti se dobro snalaziš. Kao glasnik nove ere možeš se odmah prilagoditi širenju isključivo dobrih vibracija. I pomozi drugima da prolete kroz ova turbulentna vremena – šalji smiješne i sretne poruke.

Life&style Postoji jedna stvar koja ti obavezno treba u spavaćoj sobi - prema tvom horoskopskom znaku

Ribe

Što je s idejom da napraviš mini post, a čak se i neko vrijeme odrekneš principa užitka? Alkohol, kofein i šećer učinit će te još luđom – stoga smanji unos nezdravih namirnica. Mladi mjesec 13. u horoskopskom znaku jarca upravo je pravo vrijeme za ponovno aktiviranje rezolucija koje su nažalost zaboravljene. Možeš ti to!

Ovan

Kriza ili uspjeh? Uvijek je na nama samima kako ćemo gledati na stvari. Kao ovan imaš tendenciju pristupiti stvarima koje dolaze sa „ja želim“ stavom. Kako ne bi bila jako loše volje i prkosna ako te nešto zaobiđe, trebala bi razmisliti koje su tvoje osnovne vrijednosti, restrukturirati svoje mreže te kako iskoristiti svoju energiju da stekneš staloženost i poniznost. Bez brige, sve će doći na svoje. Samo još malo strpljenja. 

via GIPHY

Bik

Koliku snagu ima Mars pokazao je crveni planet čudovišnom energijom (kao dio veće cjeline, naravno) na dan upada u Kapitol. To je bio dan prijelaza iz ovna u tvoj horoskopski znak. Molimo te da iskoristiš nagli porast snage, ali malo mudrije od onog lika koji se maskirao poput Jamiroquaia. Sljedećih nekoliko tjedana proaktivno se  pitaj za koga i za što se želiš zalagati. I kako možeš sebi stvoriti više slobode. Napravi si ploču s planom - 13. bi bilo idealno, jer tada se u drugom zemaljskom znaku, jarcu, nalazi mladi Mjesec.

Blizanci

Tvoj tjedni zadatak (ako ne čak i tajni godišnji zadatak!) je smanjiti vrijeme koje gubiš na društvenim mrežama svih vrsta, razgovore o vrtnoj ogradi i svim ostalim vrstama vanjske komunikacije te se okrenuti prema sebi te razmisliti kako želiš oblikovati svoj život. I to dugoročno. Mladi mjesec 13. siječnja idealno je vrijeme za provjeru stvarnosti. Instaliraj si aplikaciju koja ti na ledeno hladan način pokazuje vrijeme koje gubiš na mreži!

Rak

U redu je da se - u slučaju kad imaš migrenu treće razine - želiš uvući u svoj krevet do kraja zime i ne želiš komunicirati ni s kim, osim s Netflixom i Internetom i samo trebaš mir i odmor. Pošteno! Međutim, ako nemaš zdravstvenih problema, čemu takvo ponašanje. Sada ti je krajnje vrijeme da se probudiš te iskočiš iz pidžame u stvarni život. Vrijeme je!

via GIPHY

Lav

Ovaj tjedan mogla bi biti malo napetijih živaca? Vrlo ljubazno, ali odlučno, dajemo ti do znanja da bi trebala biti malo opreznija te ne bi smjela dopustiti da te isprovociraju. Dakle, budi cool, dvaput razmisli prije nego što nešto kažeš i izbjegavaj sukobe. Sljedeći tjedan će biti lakše… 

Djevica

Čak i kao dobra djevica i tajni mirotvorac horoskopa znaš da strah, mržnja i bijes nikome neće ni malo pomoći. Svi su poprilično napeti ovih nemirnih dana, a ti si nešto više poput ekspres lonca koji samo što nije eksplodirao. U svakom slučaju pokušaj ostati smirena. Nemoj prigovarati drugima. Give peace a chance! Koncentriraj se na posao i mogla bi se iznenaditi kako ti dobro ide. 

Life&style Nova godina, nova sreća: 2021. bit će najbolja godina za ovaj horoskopski znak

Vaga

Mnogo toga na ovom svijetu potpuno je izvan normalnih okvira. To je jasno i osjeća se na svim razinama. Toliko se toga osjeća toliko pogrešno da čak ni optimističnoj vagi nije lako biti sretna. Koncentriraj se stoga na svoju osnovnu djelatnost, ravnotežu. I donesi radost drugima. I zaštiti vlastitu osobnu slobodu u ostvarivanju vlastitih ciljeva i praćenja ideala. To je jako važno, ako ne i najvažnije! Budi svoja! 

via GIPHY

Škorpion

Vrijeme je za ispovijed, s mladim Mjesecom u zemljanom znaku zodijaka, koji će biti 13. siječnja i koji nije tek dobar trenutak za oživljavanje novogodišnjih odluka, nego i dobar trenutak za provjeru stvarnosti. Naime, tebi je, kao škorpionu, vrlo važna sigurnost. Osobito u vezama. I pogodi što? To je dobra stvar! Ali, nemoj zaboraviti ni na sebe – premda će ti ljubavni život cvasti ovih dana. 

Strijelac

Svi smo u nekoj prilično oštroj i radikalnoj tranziciji, a prijelazi i transformacija rijetko su ugodna stvar. Na neke je stvari teško utjecati, ma koliko se trudili. Svjesno se oprosti od ideje da će sutra sve biti u redu. Prekosutra, obećavamo!

 Pogledaj video: Znaš li zašto si genijalna?

Your browser doesn’t support HTML5 video

Posjeti Miss7.24sata.hr