Izravno s plaže i za plažu: ovaj slatki prijenosni hladnjak ujedno je i zvučnik!

Pr/sunnylife
Vidi originalni članak
  • Ako misliš da je deplasirano i totalno neseksi na plažu nositi hladnjak s hranom, ovaj te možda preobrati
  • Osim što hladi piće, još i svira. S ovom frižider torbom - zvučnikom, imaš kompletnu uslugu!
  • Ideja za ovaj proizvod rodila se na australskim plažama, ali nema ni ništa protiv dalmatinskih ili primorskih

Rođen  i odrastao na australskmh plažama, kako stoji u opisu ovog tehnološkog križanca na prodajnoj stranici, on je najbolji ljetni dodatak za odlazak na plažu ili u prirodu ove sezone. Gdje se možeš udobno zavaliti s hladnim pićem pri ruci i glazbom po svojoj želji. Ha, više se ne čini tako deplasirano tegliti hladnjak po užarenoj plaži?  

Možda su nam dosad na spomen frižider torbe iliti prijenosnog hladnjaka na um padali štedljivi turisti, odlučni da od 9 do 6 sjede na suncu, ali sad se ova naprava čini puno više cool. Must have, za nadogradnju doživljaja kad knjiga i bočica tople vode više nisu dovoljni. Ime mu je Sunnylife, a zapremnina hladnjaka je 15 litara. Preračunato u konkretne mjere za tekućinu, u njega stane 16 limenki pića plus led... 

Za savršen ugođaj: Ova praktična Ikeina zvučnik lampa uljepšat će ljetne večeri

Ima bluetooth tehnologiju, spaja se na FM radio ili USB, puni se preko USB kabla... A još i ima fora retro dizajn idolazi u mint zelenoj i puderasto ružičastoj boji. I pametan i zgodan!

Life&style Barbie auto pretvoren u divovski luftić?! Za ovim volanom zabava mora biti dobra!

Hranu i piće održava hladnima, svira što želiš, a bit će i najbolji prijenosni hladnjak na plaži. Pripremi se za zavidne poglede. Ovaj hladnjak-zvučnik možeš naručiti ovdje, a i nekim drugim web trgovinama, a cijena mu je oko 890 kuna.  

Posjeti Miss7.24sata.hr