Izgleda da će tri horoskopska znaka imati najbolji uskrsni vikend

Shutterstock
Vidi originalni članak
  • Juhuuu, Uskrs je pred vratima! 
  • To je jedan od rijetkih blagdana ove godine koji nam daje nekoliko slobodnih dana zaredom (i pregršt finih delicija)
  • A osobe rođene u ova tri horoskopska znaka posebno će uživati 

Prema horoskopu, ovo će biti posebno lijep blagdanski vikend za tri znaka: ovnove, bikove i strijelce. Naime, zvijezde ti šalju pozitivne vibracije i najbolje proljetno raspoloženje. Nema ti druge, nego – maksimalno uživati! 

Ova 4 horoskopska znaka imat će najromantičnije proljeće - za njih je ljubav u zraku

Ovan

Trenutačno ti sve ide jako dobro. Čak i na slobodne dane imaš puno energije i izuzetno si aktivna i produktivna: proslavi Uskrs, uživaj kod kuće, budi tu za svoje najmilije, napravi planove i posloži si sve u glavi. Većini ljudi bit će tajna kako sve to s lakoćom uspijevaš. Neka te to ne brine: jednostavno se ugodno opusti ako ti se prohtije. U krajnjoj liniji, Uskrs je samo jednom godišnje.

via GIPHY

Bik

Bilo da oslikavaš jaja, ukrašavaš svoj stan za Uskrs, kuhaš uskrsni meni za sebe i svoje najmilije ili jednostavno jedeš dodatnu porciju kolača bez grižnje savjesti - uživat ćeš u ovom uskrsnom vikendu sa svime što ti nudi. Čak i ako ne napraviš ništa sjajno, osjećaš da je posebno vrijeme i zahvalna si na onome što imaš. Zašto? Nebitno! Zapravo, najvažnije pitanje bilo bi: zašto ne?!

Life&style Ova 3 horoskopska znaka trenutačno okružuje čarobna aura - blistaju i neodoljivi su

Strijelac

Tri slobodna dana zaredom - to ti napokon daje vremena da duboko prodišeš. To ti je potrebno baš sada, jer se trenutačno toliko toga događa u tvom životu! Dugo si u sebi osjećala duh optimizma, koji te želi pokrenuti i nadahnuti da hrabrije i energičnije razvijaš svoje ja, da svoju sreću tražiš na načine na koje nikada dosad nisi. Ovo se raspoloženje očituje tijekom uskrsnih blagdana i nadahnjuje te za konkretnije ideje i vizije o tome što bi mogli biti tvoji sljedeći koraci. Ako do sada nisi puno planirala za vikend, horoskop ti je poprilično dobar: sve što ti sada treba su prostor i vrijeme.

via GIPHY

Posjeti Miss7.24sata.hr