Izbacili su je s Tindera i drugih stranica za upoznavanje jer je - previše zgodna

Instagram@gisou
Vidi originalni članak
  • Djevojka tvrdi da su je stranice za dejtanje izbacile jer je previše zgodna
  • Iako zarađuje prodajom fotografija na popularnoj stranici OnlyFans, kaže da je na Tinder, Bumble i Hinge došla kako bi išla na spojeve
  • Točan odgovor zašto su je zapravo izbacili još uvijek nije dobila...

Model Alaw Haf, popularna na stranici OnlyFans, tvrdi da su je izbacili i zabranili povratak na stranice za dejtanje
kao što su Tinder, Bumble i Hinge jer njezin profil ljudi stalno prijavljuju kao lažan zato što je - previše zgodna.

Zahvaljujući svom izgledu zarađuje oko 400,000 kuna godišnje tako što prodaje fotografije na stranici OnlyFans. 
No, iako atraktivan izgled ovoj 24-godišnjakinji pomaže da zaradi novac, odmaže joj kad je riječ o pronalasku ljubavi! 

Alaw je ranije već spominjala ove zabrane, no nakon što se pojavio dokumentarac Tinder Swindler ponovno se aktivirala. Djevojka je završila pravo pa izgleda da ne bi trebalo čuditi što se žali i traži pravdu za sve. Jer dok cijeli svijet bruji o Shimonu Hayutu iz spomenutoga Netflixovog dokumentarca, Alaw kaže da su se prema njoj ponijeli puno gore.

Love&Sex Mamurna žena poslala poruku svom "dejtu" od prethodne noći, a onda shvatila da je još u njezinoj kući

"Mislim da je sve to šala. Nakon što sam pogledala emisiju na Netflixu on je i dalje mogao biti na aplikaciji, a koristio ju je za kriminalnu aktivnost - dok sam ja samo htjela otići na piće s nekim", požalila se Alaw stranici Mirror.

Prvi su joj put pristup Tinderu zabranili u rujnu 2020. godine, a zatim ponovno u prosincu 2021. godine nakon što je uspjela vratiti račun. Također su je zbacili s Hingea u ožujku 2021. godine, a s Bumblea još 2020. godine. "Imala sam probleme s nekoliko fotografija pa sam ih samo zamijenila drugima", objasnila je.

"Nikad ne bih objavila ništa uvredljivo, ali je teško pronaći fotografiju na kojoj nosim odjeću kad je 90 posto mojih fotografija u donjem rublju ili kupaćem kostimu zbog posla kojim se bavim", rekla je. Tražila je od aplikacija da joj daju razlog zašto su joj računi blokirani, no ističe kako još nije dobila odgovor.

"Uvijek isti automatski odgovor. Znam da nisam bila bezobrazna ni prema kome, ni učinila ništa protuzakonito. Lijepo sam se ponašala pa mora biti nešto poput toga da misle da imam lažni račun ili možda netko ima previše vremena pa me stalno prijavljuje zbog nekih bizarnih razloga. Vjerujem da je netko ogorčen ili su me nekako povezali sa stranicom OnlyFans pa misle da koristim platforme u svrhu oglašavanja ili da prodajem pretplatu, a to doista ne želim - želim ići na spojeve!", objasnila je.

Love&Sex Žene otkrivaju što ih je na stranicama za dejtanje u trenu odbilo od muškarca

"Ne bi mi smetalo da mi odgovore: "Gledaj Alaw, tvoje ponašanje je bilo strašno i nije ti više dopušteno biti na aplikaciji", ali znam da nisam ništa takvo učinila pa želim odgovor", dodala je. Želi ponovno ići na spojeve jer dugo nije, upravo zbog toga što nije na Tinderu. "Mislim da ću morati pronaći način da idem na spojeve bez da koristim aplikacije za upoznavanje", zaključila je.

Posjeti Miss7.24sata.hr