Izašao je novi Kinder Monopoly s figuricama iz Kinder jaja i motivima naših omiljenih slatkiša

miss7 Kinder Monopoly
Vidi originalni članak
  • Oduševili smo se kada smo saznali da je izašla Kinder verzija mnogima omiljene društvene igre
  • Kinder Monopoly ima figurice iz Kinder jaja, a polja su vezana uz nama omiljene slatkiše
  • Iako nije vjerojatno da će uskoro doći na police naših dućana, našli smo gdje ga se može kupiti

Gotovo stotinu godina staru društvenu igru koju je osmislio Amerikanac Charles Darrow, po uzoru na igru The Landlord’s Game koja je nastala daleke 1903. godine, igrale su brojne generacije, a i dan danas je Monopoly jedna od omiljenih društvenih igara. O njenoj popularnosti dovoljno govori činjenica da danas postoji u toliko izdanja i varijacija koliko je interesa i hobija. Međutim, niti jedna od njih nas nije oduševila toliko koliko vijest da postoji i Kinder izdanje Monopolya!

Life&style Ferrero je izbacio Kinder Bueno mini čokoladna jaja, jedva ih čekamo probati!

Cilj igre nam je svima dobro poznat - kupiti što više ili što vrjednija zemljišta, izgraditi nekretnine i naplaćivati rentu od ostalih igrača koji stanu na naše imanje i tako ih na kraju dovesti do bankrota. U Kinder varijaciji Monopolya imamo figurice iz Kinder jaja, a polja su vezana uz nama omiljene slatkiše. 

Gavottes Crêpes Dentelle: Poznati francuski keksići u obliku mini palačinki stigle su i u Hrvatsku

Kinder Monopoly izašao je u ograničenom broju u Italiji, a na "čizmi" se može osvojiti i u Ferrerovoj nagradnoj igri. Iako nije vjerojatno da ćemo ga vidjeti na policama hrvatskih dućana, sigurni smo da će vrlo brzo postati kolekcionarski predmet koji će se uskoro naći na raznim preprodavačkim stranicama. Dobra vijest je da ovo nije prva verzija Kinder Monopolya, a našli smo ga u prodaji na ebayu.

Uvijek smo sretni s novostima iz Kindera i veselimo se svakoj novoj čokoladici, a posebno njihovom okupljanju u ovoj omiljenoj društvenoj igri!

Posjeti Miss7.24sata.hr