Influencerica se hvalila da je na odmoru na Baliju – a zapravo je bila u IKEA-i. Snimila je i video...

Instagram/Getty
Vidi originalni članak
  • Influencerica Natalia Taylor fino je povlačila za nos svoje pratitelje – fejkala je da je odmoru na Baliju 
  • Zapravo je bila na sasvim drugom mjestu 
  • I to, vjerovala ili ne – u IKEA-i! 😊 

Natalie Taylor prevarila je nedavno svoje pratitelje (a ima ih 313.000!). Napisala je kako je na luksuznom odmoru na Baliju te je objavila više serija fotografija – navodno sa Balija. Na fotografijama je bila u kadi, u glamurozno uređenim prostorima na telefonu, u hotelima… Međutim, ubrzo je otkriveno da nije bila na Baliju, nego na sasvim drugom mjestu. 

Naime, bila je u trgovini namještaja koja nam je svima poznata: IKEA-i. Dakle, Amerikanka se fotografirala u uređenim prostorima robne kuće kako bi povukla za nos svoju vojsku pratitelja. To je potom otkrila u videu koji je objavljen na njenom YouTube-kanalu. Video je u nekoliko dana imalo više od milijun klikova! 

Blogericu je iznenadio uspjeh 

Natalia nije vjerovala koliku će pažnju privući njen projekt. „Bio je to eksperiment i mislila sam si da će me barem jedna osoba razotkriti zbog IKEA-etiketa koje su jasno vidljive“, rekla je u svom videu. Međutim, nisu je otkrili dok se sama nije otkrila. 


Ida Prester demonstrirala nam je kako napraviti samopregled dojki. miss7 te podsjeća da pozoveš prijateljicu s kojom ćeš sklopiti #pinkypromiss - obećanje uz koje ćete lakše razviti naviku redovitog samopregleda dojki.
 

Your browser doesn’t support HTML5 video

Posjeti Miss7.24sata.hr