Imaš li madež na nekom od ovih 9 mjesta, vjerojatno ćeš imati novaca u životu

Shutterstock/instagram
Vidi originalni članak
  • Imaš li madež na nekom od ovih devet mjesta na licu ili tijelu, prava si srećkovićka
  • Pokazatelj su šanse da se u životu novac lijepi na tebe, bilo da si spretna s njim, nasljeđuješ ga ili jednostavno privlačiš
  • Ipak, neki madeži otkrivaju sklonost neumjernom trošenju, kockanju ili škrtosti unatoč bogatstvu

Obično smeđi ili crni, ponekad i crveni, ružičasti ili boje kože, madeži su male lezije koje nastaju kada stanice u koži rastu u nakupinama pigmentiranih stanica, umjesto da se šire po koži i vrlo su uobičjena pojava. Tako uobičajena da se na njih ni ne obaziremo. Ipak, u istočnjačkim se filozofijama vjeruje kako te male oznake na tijelu pružaju uvid i u osobnost njihova vlasnika i u to što ga u životu očekuje, ovisno o mjestu gdje su. 

Prema nekim hinduističkim vjerovanjima, madeži nastaju zbog pozicije planeta u vrijeme dok se fetus razvija, a sudbina se iščitava ne samo iz položaja madeža nego i njegove boje i teksture. No da skratimo, evo liste "sretnih madeža" koji govore o blagostanju. Provjeri imaš li koji na tim dijelovima tijela. 

Čitanje budućnosti Ako imaš madež na nekom od ovih mjesta, morat ćeš biti posebno oprezna

1. Čelo

Imaš li madež na desnoj strani čela, s godinama ćeš zaraditi dosta novca. Također, imat ćeš mnogo prilika da putuješ u inozemstvo. Ako je madež na lijevoj strani, to može značiti da će pomaganje drugima biti zadnje na listi tvojih interesa, čak i ako zaradiš veliko bogatstvo. 

2. Desno rame

Ljudi s madežom na desnom ramenu vrlo spretno barataju s novcem. Također znaju dobro iskoristiti svoje resurse. Čeka te uspjeh. 

3. Obrve

Ako je madež između obrva velike su šanse da te čeka veliko bogatstvo i dobro zdravlje. S druge strane, madež na jednoj ili obje obrve znači da ćeš dobiti veliko nasljedstvo nakon udaje.

4. Kapci

Imaš li madež na kapku, posebno desnom, to može biti znak ka ćeš biti bogata i slavna. Madež na unutarnjoj strani donjeg kapka ukazuje da bi mogla previše trošiti - čak i ako budeš krcata lovom, bit će ti teško taj novac sačuvati. 

MODA Jesu li ovo najudobnije i najatraktivnije tenisice za jesen?

5. Prsa

Imaš madež na prsima? Smatraj se sretnicom jer on ovori da si ambiciozna i usmjerena na velike stvari u životu. Ako dobro isplaniraš život, bit ćeš vrlo uspješna. 

6. Uši

Madež na unutarnoj ili vanjskoj strani uha otkriva da si sklona luksuzu i da bez imalo razmišljanja trošiš novac na druge. Iako ovaj madež smatraju stvarno sretnim, bilo bi dobro da pažljivo isplaniraš svoje financije. 

7. Usnice

Dok se madež na vanjskom rubu gornje usnice smatra sretnim, ako ga imaš na donjoj može značiti tvoju sklonost kockanju. 

8. Desni dlan

Madež na desnom dlanu? Čeka te život pun uspjeha i bogatstva. 

9. Iznad ili pokraj usnice

Oni rođeni s madežom malo iznad usana imaju perspektivu uživajti u debelom bankovnom računu.

Posjeti Miss7.24sata.hr