Imamo recept za famoznu salatu koju je Jennifer Aniston navodno jela svaki dan

Instagram
Vidi originalni članak
  • Recept za salatu poznatu kao "salata koju je 10 godina svaki dan jela Jennifer Aniston na snimanju Prijatelja" ponovno kruži internetom 
  • Food blogerica Rachel Mansfield dala je svoj twist na poznatu salatu koja nam se čini kao savršena ručak ideja za vruće ljetne dane u uredu
  • No, je li Jennifer zapravo ikada jela ovu salatu?

Ima nečeg posebno zadovoljavajućeg u pronalaženju savršenog ručka za radni tjedan. Želiš nešto tako ukusno i posebno da isti ručak možeš jesti pet dana bez prestanka i svaki put mu se veseliti. Također se mora moći spakirati i lako pripremiti tako da ne čekaš sat vremena usred ljeta ispred pećnice.

Već godinama se Jennifer Aniston pripisuje rješenje za radni ručak koji zadovoljava ove zahtjevne kriterije. Tijekom 10 godina rada na seriji 'Prijatelji', glumica je, navodno, jela jednu te istu salatu. I dok smo o tome prvi put čuli još 2010. godine, Jenniferina salata ponovno kruži društvenim mrežama. Poznata food blogerica Rachel Mansfield koja se specijalizirala za izradu recepata napravljenih od jednostavnih, pravih sastojaka koji su prikladni za svakoga, i sama je oduševljena ovom jednostavnom salatom.

Life&style Prefina ljetna pita s tikvicama, cherry rajčicama i feta sirom

"Ova salata je nadmašila sva moja očekivanja. Ispalo je tako dobro i čak se i mom djetetu od 15 mjeseci svidjelo. Već neko vrijeme ovo radimo svaki tjedan i zaslužuje svoje mjesto na blogu," napisala je na svome blogu rachLmansfield. Rachel je i sama unijela nekoliko twistova na Jenniferinu salatu, a evo kako glasi njen recept ovog zdravog i ukusnog obroka koji će, sigurni smo, oduševiti i tebe.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by rachel (@rachlmansfield)

Sastojci:

  • 1 šalica kvinoje (tradicionalni recept ima bulgur)
  • 1/2 šalice nasjeckanog crvenog luka
  • 1/2 šalice nasjeckanog peršina
  • 1/3 šalice nasjeckane metvice
  • 1/2 šalice ispranog slanutka
  • 1/3 šalice pistacija bez ljuske
  • 1/2 šalice nasjeckanog krastavca
  • 1/2 šalice izmrvljenog feta sira
  • maslinovo ulje, limun, morska sol i papar po ukusu

Priprema:

1. Skuhaj kvinoju prema uputama i ostavi sa strane da se ohladi
2. Nakon što se kvinoja ohladi, dodaj sve sastojke u veliku zdjelu i dobro promiješaj
3. Pokapaj maslinovim uljem, limunom te posoli i popapri. Uživaj!

Fun fact: U nedavnom intervjuu za Elle, Jennifer je otkrila kako salata koja je postala viralna i poznata kao Jennifer Aniston salata zapravo nije salata koju je jela. "Izgleda doista ukusno, ali to nije ta salata. Nikada ne bih stavila toliko slanutka" - kazala je Jennifer i srušila dugogodišnji mit. Međutim, čini se kako u ovom slučaju vrijedi ona "Laž izrečena dovoljno puta postaje istina" jer se TikTok previše ne zamara time je li ju Jennifer zapravo jela ili ne, ona će na internetu ostati zabilježena kao "Salata Jennifer Aniston". 

Ono što je nama bitno je da imamo novu ideju za radni ručak!

Life&style Ovo je omiljeni recept Julije Roberts za ljetnu fitness salatu, ne samo da je zdrava već je i jako fina

Posjeti Miss7.24sata.hr