IKEA ima konkurenciju: u trgovinama se pojavio još jedan set za izradu kućice od medenjaka

Dr. Oetker
Vidi originalni članak
  • Pre-slat-ko! Uopće nas ne ometa činjenica što smo odavno punoljetni - želimo ovo!
  • Set za izradu kućice od medenjaka je tako šarem, veseo i šarmantan da budi dijete u nama
  • I ima sve, ne samo zidove i krov nego i sitne detalje, čak i crnu macu koja na krovu spava

Ma preslatko! Zašto ovo nije postojalo dok smo mi bili djeca? Pribor od kojeg možemo složiti maštovitu kućicu (kakvu se ni vještica iz Ivice i Marice ne bi sjetila napraviti), a sve uz neodoljivi miris božićnih kolača. Pa malo grickamo te fine keksiće od đumbira, a malo gradimo. Ili sagradimo, a na kraju blagdana smažemo sve.

Life&style Kućice i keksi od đumbira, rolade s bademom i slatka peciva... IKEA ponuda blagdanskih slastica je zamamna

Uglavnom jako nas je razveselila vijest (iako više nismo mali) što se u trgovinama pojavio novi komplet za kuću od keksa i to sa svim dodatnim priborom, gumenim bombonima, perecima, pralinama za ukrašavanje iste. Proizvod je to brenda dr. Oetker na čijoj se stranici može naručiti i online, a slika na kutiji itekako je privlačna.

Set za izradu kućice od medenjaka, osim što je sladak, ni ne košta puno, tek 7,96 eura. I baš je pravo osvježenje u ponudi. Naime, posljednjih smo godina kupovali sličan set samo u švedskoj kući IKEA. Njihova kućica od tijesta s đumbirom Vintersaga također nije skupa, ali je više, da tako kažemo, minimalistička. Osim keksa za gradnju kućice dobije se samo bijela šećerna pasta za iscrtavanje prozora, vrata, crijepova... po njoj.

Zato je ovaj dr. Oetker set za izradu kućice pravi vatromet boja i oblika, a kućica ispadne šarena i nakićena, baš kao što Božić i mora biti. Tu su bombončićiraznih oblika, boja i okusa, pa čak i jedna čokoladna maca koja spava na krovu, a i nekoliko likova od kartona koje možemo poslagati oko kućice, da pridonesu atmosferi: Djed Mraz, snjegović, jelen... Kako ti se sviđa?

Posjeti Miss7.24sata.hr