Idealan auto za tvoj horoskopski znak

Instagram
Mi se baš i ne kužimo u aute, ali zato zvijezde znaju koji je model idealan baš za tvoj horoskopski znak...
Vidi originalni članak

Sportski? Terenac? Manji? Veći? Automatik? Ajme, toliko informacija i opcija koje bismo trebali uzeti u obzir pri izboru automobila da nam se čini kako bi idealno bilo da zvijezde to učine za nas. Tako i tako horoskop ima sve odgovore! Ako zvijezde znaju tko je naš idealni partner i koje cipele odabrati za proljeće... Onda im možemo i prepustiti volan u ruke. Doslovno.

HOROSKOP Tvoj tjedni horoskop od 5. do 11. ožujka

Vodenjak (21. siječanj - 19. veljače): Tesla Model S

Neovisni, jako inteligentni, humanitarci i pomalo emocionalno nedostupni Vodenjaci vide svijet jako realističnim očima i treba im upravo takav automobil. Električni auto je ono što tebi treba, a još kad izgleda ovako dobro kao Tesla... Što više dodati? Vodenjaci će rado uložiti novce tamo gdje znaju da će im se isplatiti, a Tesla je upravo definicija toga!

Tesla Model S

Ribe (20. veljače - 20. ožujka): VW Hippie Bus

Imaginativne, osjetljive, idealistice. Upravo smo opisali Ribe u tri riječi. Ribe uživaju u svom bogatom svijetu iz mašte, a ako nas pitate koji je idealni auto za sanjarenje, onda je to ovaj VW bus. Ikonički Hippie auto uskoro će dobiti svoju modernu, električnu mini reinkarnaciju, a već je najavljen za 2022. godinu. Taman dovoljno da pokreneš štednju za svoj autić iz snova!

Hippie Bus

Ovan (21. ožujka - 20. travnja): Audi A3 Cabrio

Avanturisti, energični, hrabri i vragolasti - da, to su Ovnovi. Vi ste oni ludi u ekipi koji su bez trunke straha potajice "posuđivali" auto od roditelja i skupljali ekipu po kvartu. Samim time, treba vam jednako ludi autić koji će vas pratiti na svim vašim avanturama i izazovima. Ima li idealnijeg auta za vas od kabrioleta? Nema. Jer ti treba ovaj 2u1 model, da raspustiš kosu na ljetnom vjetru i uživaš u blagodatima života. 

Audi A3 Cabrio

Bik (21. travnja - 21. svibanj): Volvo XC60

Strpljivi, pouzdani, dobronamjerni i - materijalisti. Bikovi vole lijepe i skupe stvari, oni imaju ukusa i oko za luksuz - naravno da će ih oduševiti Volvo XC60! Još kad ti kažemo da je u 2017. ovaj automobil proglašen najsigurnijim na svijetu...

Volvo XC60

Blizanci (22. svibanj - 21. lipanj): Ford Fiesta

Prilagodljiva, jednostavna, živahna i moderna - Ford Fiesta je praktički Blizanac u auto formi. Znamo da vam je izgled važan prema tome ako krenete okretati očima jer je Fiesta "tako obična", bacite oko na njezin novi model jer nama predivna iz svakog kuta.

Ford Fiesta

Rak (22. lipanj - 22. srpanj): Mercedes E-Class

Rakovi su u jednakoj mjeri emocionalni i brižni, kao što su i oprezni i zaštitnički nastrojeni. Upravo je zbog toga jedan Mercedes E-Classe tvoja srodna duša na četiri kotača. Proglašen je jednim od najsigurnijih automobila na svijetu, a paralelno s tim luksuzna je dizajnerska poslastica za sve obožavatelje automobila - što Rakovi u svojoj suštini i jesu!

Mercedes E-Classe

Lav (23. srpanj - 21. kolovoza): Audi Q5

Velikodušni, dobri, vjerni i... rastrošni Lavovi vole dobro potrošiti svoj zarađeni novac i počastiti se pokojom luksuznom investicijom. Audi ima tradiciju, moderan dizajn, ali i komfor kakav svaki pravi Lav očekuje od jednog automobila. Idealan za sva putovanja i lude Lavlje avanture, a opet dovoljno fancy

Audi Q5

Djevica (22. kolovoza - 23. rujan): Toyota Prius

Što bi bilo idealnije za Djevicu od hibridnog automobila? Djevice žele sigurnost i udobnost, njih ne zanima stiskanje papučice na gasu nego razvoženje klinaca po gradu. Prius je idealan jer je lako održiv, a istovremeno moderan i praktičan gradski auto. 

Toyota Prius

Vaga (24. rujan - 23. listopad): Nissan Juke

Urbane Vage, vječno traže društvo, zabavu i provod. Samim time, za Vagu je idealan zabavan i moderan auto, a ima li bolji izbor od jednog od najprodavanijih modela autiju u Europi? Dovoljno velik da pokupiš svih svojih sedam BFF-ica i parkiraš se ravno ispred ulaza u najbolji klub u gradu. Plus: dovoljno je upadljiv da vas SVI vide u njemu i apsolutno idealan za selfije dok traje crveno na semaforu.

Nissan Juke

Škorpion (24. listopada - 22. studenog): Jeep Wrangler

Škorpionke su odlučne, snažne i strastvene. Treba ti auto s kojim možeš i u planine i u pustinje, koji će biti tvoj vjerni pratitelj gdje god krenula. Tajanstvene i uzbudljive Škorpionke vole, paze i maze svoje materijalne stvari, prema tome investicija u auto za njih je uvijek važan i velik korak, a ovaj Jeep neće te iznevjeriti još godinama!

Jeep Wrangler

Strijelac (23. studenog - 22. prosinca): Range Rover

Optimističan slobodnjak koji voli sve samo ne ljenčariti. Neumoran i veseo Strijelac uvijek razmišlja korak unaprijed, a voli i putovati sa stilom. Tvoj auto iz snova s razlogom je upravo Range Rover. Brzina je tu, sigurnost je tu, automatski mjenjač je tu. Što bi uopće više mogla i poželjeti?

Jarac (23. prosinac - 20. siječanj): Kia Sportage

Praktičan i pametan, ambiciozan i oprezan - Jarac sigurno neće potrošiti cijelu svoju ušteđevinu na auto. Jarac želi auto koji nudi jednak omjer cijene i kvalitete; i ne, ne zanima ga auto kao statusni simbol. Kako je Jarac uvijek spreman za avanturu i akciju, treba mu auto u koji može utrpati gomilu torba i kofera (te sportske opreme naravno!) i krenuti u nepoznato. 

Kia Sportage

Posjeti Miss7.24sata.hr