I Zara Home ima svoju božićnu kolekciju

Zara Home
Blagdani su svakim danom sve bliže i bliže, a naše uzbuđenje oko uređenja doma u božićnom duhu drastično je poraslo zbog ove Zarine kolekcije
Vidi originalni članak

Nakon Ikee, i Zara Home predstavila je svoju blagdansku kolekciju za Božić 2018.! Uvijek luksuzna i elegantna, Zara Home svoje poklonike oduševila je i ove sezone. Klasičnu crvenu blagdansku boju ove je godine Zara zamijenila njenom zagasitijom verzijom pa je tako bordo crvena nijansa koja je obilježila Božić Zarinim očima. 

GINOMANIJA Kuglice za bor punjene džinom? Kupujemo odmah!

Osim klasičnim blagdanskih ukrasa, u kolekciji se nalazi i posuđe, jastuci i posteljine bogate tamno crvene nijanse koja već na prvi pogled odiše luksuzom.

Svoju božićnu kolekciju Zara Home podijelila je na četiri dijela, odnosno četiri stila - što znači da se može pronaći ponešto za svačije uređenje. Osim klasičnog, tu je i nordijski, suvremeni te sofisticirani stil, ali i kutak za klince. 

Dječja linija

IKEA Trk u IKEU - stigla je božićna kolekcija!

Iako u kolekciji prevladava crvena boja, Zara je mislila na zlatne detalje. Svijećnjaci, ukrasno posuđe i dekor za zid u zlatnim tonovima savršeno će se uklopiti u blagdansko uređenje, a tvoji gosti neće htjeti otići kada im serviraš kavu pod imelom. 

Sve što nam treba za ultimativni blagdanski party, ali i za stvaranje udobnog kutka u domu gdje ćemo provesti hladne zimske dane, mi smo pronašli u Zari Home. Božić će stići brže nego što mislimo, a malo inspiracije nikada nikome nije škodilo...

Posjeti Miss7.24sata.hr