I mi želimo izgledati kao Salma Hayek (sa 58). Pokazala je sliku s bazena...

Instagram @salmahayek
Vidi originalni članak
  • I za filmske zvijezde ljeto je vrijeme odmora: Canneski festival je prošao, Venecija ih čeka teh u rujnu, a ne snima se ni mnogo filmova u ovom periodu
  • Pa tako besposleni vole, kao i svi drugi, otkrivati na društvenim mrežama trenutke uživanja iz privatnog života
  • Brčkaju se na egzotičnim lokacijama, vlastitim bazenima, a mi uživamo u prizorima

Nikakvom ageizmu nema mjesta kad je Salma Hayek Pinault u pitanju, ni u karijeri, a ni u privatnom životu. Ne samo da ne dobiva uloge nečijih mama kako se to često dogodi glumicama u 50-im i 60-im, ako uopće i više ima za njih mjesta u hollywoodskim A filmovima, nego je u prošlogodišnjem filmskom hitu 'Čarobni Mike: Posljednji ples' izvela vrlo seksepilan ples sa Channingom Tatumom u 'Magic Mikeu'. Na čemu su joj brojne gledateljice zavidjele.

A Salma jako dobro zna s kakvim tijelom barata pa se ni privatno ne stidi pokazati ga samo u bikiniju. A tek objavljene fotografije na njezinom Instagram profilu dokazuju da je zasluženo, još od mladosti, opisuju kao džepnu Veneru (visoka je tek 1,57 m), a taj epitet zaslužuje i danas sa skoro punih 58 godina. Rođendan joj je, naime, za točno mjesec dana, 2. rujna.

Salma se slikala plutajući na luftiću u, pretpostavljamo, vlastitom bazenu, napisavši "Čekajući kolovoz", a komentari koji se nižu uz objavu idu od "poput morske sirene", do "dopustit ću ti da budeš moja sugar mama". Hm...

Kako bilo, glumica i producentica meksičkog porijekla, a danas i supruga jednog od najmoćnijih ljudi svijeta mode, Henryja Pinaulta (vlasnik je luksuznih brendova GucciYves Saint LaurentBalenciagaBottega Veneta i mnogih drugih) izgleda fantastično. Godine joj očito ništa ne mogu.

Stars Salma Hayek, skrivena samo ispod minijaturnog ručnika, podjelila je savjet za zdrav život

A pokazala je i da zna skakati i na glavu... Ne s jako visokog...

 

Posjeti Miss7.24sata.hr