I mi bismo rado bile ovako mišićave i zgodne sa 61 kao ova šesterostruka baka

Instagram/Zara Lynda Jager
Vidi originalni članak
  • Nikad nije kasno za vježbanje i bodybuilding, a pokazala nam je to i super fit baka
  • Lynda ima 61 godinu i tijelo kojeg bi se mogle posramiti i mlade djevojke
  • Svojim primjerom želi inspirirati druge, a kad vidiš fotke - sve će ti biti jasno!

Super jaka baka, s mišićavim rukama i six-packom kojeg bi se mogle posramiti i tri puta mlađe žene. Njezino je ime Lynda Jager i ova 61-godišnjakinja želi pokazati svima da ne postoje godine u kojima je prekasno biti fit.

Ona je baka šestero unučadi, a radi kao referentica u zdravstvu, ali ona je ujedno i osobna trenerica. Istovremeno je pravi primjer bodybuildinga!

Vježbati je počela još u svojim dvadesetima, ali je u teretanu krenula tek kasnije, u tridesetima, kad je skupila dovoljno hrabrosti. Upravo se tamo prvi put zainteresirala za bodybuilding - počela je dizati utege i ubrzo je to preraslo u pravu ljubav.

Njezin 55-godišnji suprug, Mark, pružio joj je veliku podršku i započela je sa svojom omiljenom aktivnošću. Ipak, trebalo joj je još 20 godina da se osjeća dovoljno samouvjerenom i počne se natjecati, u 51. godini. Tako zadnjih 10 godina Lynda živi svoju strast. Danas je ona peterostruka šampionka i svojim primjerom želi inspirirati druge. Njezino tijelo izgleda besprijekorno, ali titula najseksi bake na svijetu ipak je pripala fit instruktorici joge, Alice Vasquez.

Međutim, Lynda ionako već ima hrpu obožavatelja. "Moj suprug obožava kako izgledam. Zna da me mnogi muškarci gledaju s divljenjem i da me komentiraju, ali mu ne smeta. Ima povjerenja u našu vezu. Ako je riječ o neželjenoj pažnji, ostavlja meni da to riješim. Mislim da flertaju sa mnom dok ne znaju da je on u prostoriji, a čim shvate da je on moj suprug brzo prestanu", rekla je Lynda koja se s Markom vjenčala prošle godine.

Kad je pak riječ o natjecanjima, ova je fit baka u početku željela odustati. "Prvi put kad sam stupila na pozornicu mislila sam da ću se onesvijestiti i gotovo da nisam nastavila. Cura iza mene zapravo me je malo "pogurnula". Nakon toga jedva sam čekala to ponovno učiniti jer sam napokon imala povjerenja u sebe", prisjetila se.

Life&style Riješi kviz i otkrit ćemo ti kakva si na plaži! Možda se iznenadiš!

Lynda u svojim tridesetima nije vjerovala u svoje tijelo niti u to da ga može promijeniti. "Tijekom godina počela sam ipak vjerovati u sebe i moje su sramežljivost i tjeskoba nestajale", rekla je. U početku je svoje mišiće skrivala kako bi izbjegla komentare, ali otada je prošlo puno vremena. A na komentare se ne obazire niti još jedna cool bakica, koja muškarce traži na Tinderu. Riječ je cool 82-godišnjoj Hattie Retroage o kojoj smo nedavno pisali.

"Danas svi znaju da su mišići na ženama zapravo zdravi. I moguće je biti fit u životu, bez boli, dijeta ili droga", zaključila je Lynda koja svoje iskustvo i znanje dijeli s drugima kako bi ih potaknula da se maknu od svog kauča i mobitela. "Sve počinje u umu, ali nastavlja se u srcu. Samo trebaš vjerovati u sebe", poručila je ova fit baka.

Posjeti Miss7.24sata.hr