Huawei P9 Blue kao nezaobilazni modni detalj

Huawei
Teško je pronaći mobitel koji se uklapa u gotovo svaki modni stil i kojeg se može uskladiti s dnevnim i večernjim kombinacijama, a da pritom zadovoljava sve potrebe korisnika
Vidi originalni članak

Huawei P9 Blue, najnovije izdanje pametnog telefona iz P9 obitelji koji je od svog predstavljanja postao hit na mnogim svjetskim tržištima, svojom jednostavnošću, predivnim dizajnom i intenzivnoj plavoj boji, namijenjen je svima koji se žele istaknuti, a pritom zadržati svoju osobnost. Skladan spoj dizajna i tehnologije omogućuje svim ljubiteljima svijeta mode, stila i umjetnosti da istovremeno prate i postavljaju najnovije trendove. Nova boja ovog modela, inspirirana zaigranošću pop-arta, prikazuje strast i glamur svijeta mode.

Osim što sadrži mnoge napredne značajke poput dvostruke kamere, dugotrajne baterije i podrške za brzo punjenje, osvojit će vas svojim elegantnim dizajnom te postati nezaobilazan dio vašeg modnog izričaja – on jednostavno ide uz sve i s njime zasigurno nećete proći nezamijećeno.

Imali smo priliku isprobati ovaj uistinu sjajan pametni telefon, a ono što ga čini posebnim je njegova izvrsna dvostruka kamera razvijena u suradnji s legendarnom Leicom koja omogućuje da svaka snimljena fotografija ispadne poput profesionalne. Ona omogućuje hvatanje više svjetlosti i osigurava fotografije izuzetne kvalitete, a uz njezine dodatne značajke i uz pomoć Pro moda, svatko može snimati fotografije najviše kvalitete. I prednja kamera, posebno važna za sve ljubitelje selfija, omogućuje snimanje izvrsnih slika koje će vam pomoći da prikupite i mnogo lajkova svojih prijatelja na društvenim mrežama.

Kvaliteta fotografija nas je naprosto oduševila, kako onih u boji, tako i onih crno-bijelih. Tajna se krije u posebnom monokromatskom senzoru kojim je kamera Huaweija P9 Blue opremljena, a koji omogućuje snimanje crno-bijelih fotografija s visokom razinom detalja. No, on pomaže i kod snimanja standardnih fotografija u boji, a osigurava i izvrsne fotke i kod slabog osvjetljenja. Kako to izgleda u stvarnosti, pogledajte u fotogaleriji, a svakako pogledajte i video s poznatom mladom fotografkinjom Dorom Barker koja je isto imala priliku isprobati novi Huawei P9 Blue.

Još jedna značajka koja ovaj pametni telefon čini posebnim je, a koja nas je posebno oduševila je i napredan čitač otiska prstiju koji omogućuje još višu razinu sigurnosti, a koristan je alat za upravljanje i nekim drugim funkcijama telefona poput „okidanja“ kamere, pregledavanja fotografija u galeriji i dr. Uz to, Huawei P9 Blue podržava i brzo punjenje, tako da u svega pola sata možete napuniti možete napuniti pola kapaciteta baterije, a svega 10 minuta punjenja dovoljno je za 3-4 sata razgovora putem GSM mreže.

Stoga, neka Huawei P9 Blue postane dio vašeg svakodnevnog modnog stila s kojim nećete proći nezamijećeno, a svaki poseban trenutak bit će ovjekovječen i sigurno spremljen kako biste ga svaki puta što vjernije iznova proživjeli, ali i podijelili sa svojim prijateljima putem društvenih mreža.

Posjeti Miss7.24sata.hr