Hrvatska vodi u novoj bitci za Eiffelov toranj!

arhiva
Kada je u pitanju aktualno Europsko prvenstvo, osim na nogometnom terenu, žestoka se borba vodi i u virtualnom svijetu, a nagrada je veličanstvena - Eiffelov toranj može zasjati i u našim bojama.
Vidi originalni članak

Navijači svih zemalja sudionica Europskog prvenstva 2016. vode opasnu bitku hashtagovima.

Naime, kako bi najpoznatiji simbol Pariza i Francuske, Eiffelov toranj, bar na trenutak zasjao u bojama pojedine reprezentacije potrebno je na društvenim mrežama (Facebook, Instagram, Twitter) neumorno upisivati hashtag sastavljen od tri ključna slova. U našem slučaju, riječ je o hashtagu #CRO.

Iako nam je u petak za dlaku promakla pobjeda, danas imamo novu priliku! A kako stvari stoje, Eiffelov toranj će večaras zasjati u našim bojama. Naime, trenutno se nalazimo na prvom mjestu s 30,8% posto najstrastvenijih online navijača, a od upornih Turaka, koji se nalaze na drugom mjestu, nas dijeli uvjerljvih 10 posto!

Podsjetimo, za trend koji je zaludio sve koji prate europsko prvenstvo zadužena je kampanja francuskog telekom operatera Orange, Uefe i Grada Pariza nazvana Show Your Support, koja poziva navijače da i na ovaj način pokažu svoju pripadnost reprezentaciji na društvenim mrežama.

Ako vas zanima trenutni poredak ili pak u čijim je bojama simbol Francuske svijetlio proteklih dana, posjetite službenu stranicu kampanje 'Show Your Support' i ne zaboravite na hashatag #CRO! :)

Posjeti Miss7.24sata.hr