Happy end: u ovoj su maci napušteni psići pronašli novu mamu. Pogledaj!

Facebook/Langebaan Animal Care
Vidi originalni članak
  • Priče o životinjama tako su dirljive, zar ne?
  • Ova o narančastoj maci koja je izgubila svoje mačiće jedna je od takvih
  • Nakon što je dugo tugovala pronašla je novi smisao: postala je mama napuštenim štencima

Beauty Svijetle si puti? Evo kako ćeš jednostavno postići preplanuli ten

Vjerovali ili ne, narančastu kućnu macu novi najmoprimci pronašli su u stanu koji su unajmili, izgladnjelu i s nedavno okoćenim mačićima. Spasili su je smjestivši je u sklonište, ali za mačiće je bilo prekasno. Maca Kathryn kako su je nazvali u skloništu za životinje Langebaan Animal Care lijepo se snašla u novom domu. Nije zazirala od njegovih drugih stanovnika, pasa, dapače. Pokazivala im je veliku privrženost. Prilazila im je bez problema i mazila se oko njih, kako samo mace znaju. 

Izelle Marallich (naše gore list?), voditeljica ovog južnoafričkog skloništa rekla je da narančastoj maci "izgleda nikad nije bilo dosta ljubav." "Uvijek mora spavati tako da se prisloni uz nekoga, mora nekoga dodirivati" rekla je. Kathryn se fizički lijepo oporavila, no unatoč novim prijateljima, nije se oporavila od gubitka mačića. Bila je nemirna te je i dalje znala tužno mjaukati tražeći ih. Srceslamajuće. 

Life&style Vlasnici mačaka totalno su prenamijenili krevetiće za lutke iz IKEA-e, evo što su dobili za 99 kuna

No njezin se mačji život promijenio kad su u sklonište donijeli leglo psića čija je mama stradala. Maca se odmah povezala sa štencima koji su cviljeli za mamom. Štenci su se isprva micali od nje, ali macina uporna ljubav ih je na kraju pridobila. Danas ih maca liže, spavaju zajedno, dan i noć se od njih ne odvaja. Oni su sretni i ona je sretna.

Vrlo je zaštitnički nastrojena i pomalo zabrinuta kad se psići raziđu i tumaraju unaokolo. Vrlo je brižna i požrtvovna mama, kažu u skloništu. Ova maca može i nas ljude podučiti ponešto o prihvaćanju različitosti... 

Posjeti Miss7.24sata.hr