Goran je Claudiji poklonio skupocjeni nakit iz Tiffany & Co? Pogledaj kako novi par živi u Londonu!

Privatni album/Olja Runjić
Vidi originalni članak
  • Goran i Hana su prošlost, a čini se da maneken i njegova stara/nova ljubav Claudia Lucia već mjesecima žive u Londonu
  • Poljakinja povremeno objavljuje detalje iz njihovog života, a posebno voli isticati Goranove znakove pažnje
  • Na zadnjoj fotografiji je omotani dar iz luksuznog Tiffany & Co dućana nakita

Goran Jurenec i Hana Rodić posljednjih se dana gledaju preko nišana društvenih mreža. Svatko od njih iznosi svoju verziju prekida njihove ljubavne veze, a čak su otišli toliko daleko da se u cijeloj priči spominju i tužbe. Ipak, činjenica je da su 41-godišnji Goran i 23-godišnja Hana prekinuli, a da se on vratio staroj ljubavi 27-godišnjoj Poljakinji Claudiji Luciji. 

O lijepoj Poljakinji se ne zna mnogo, ali otkako su se ona i Goran preselili u London, povremeno na svom Instagram profilu objavljuje detalje iz njihovog zajedničkog života. I čini se da uživaju!

Claudia Lucia otkriva da su u Londonu dočekali novu 2021. godinu, pohvalila se novim ogromnim televizorom, robotskim usisavačem i još brojnim drugim sitnicama, ali posebno voli istaknuti Goranove darove i znakove pažnje.

Za Valentinovo joj je kupio veliki buket ruža, koje je Claudia Lucia uslikala pokraj prozora s pogledom na London. Na fotografiju je napisala: "Hvala ti ljubavi, volim te

Vole uživati u pjenušavom vinu, a na fotografiji je Prosecco 789, koji u Londonu stoji 6,25 funti, odnsono oko 55 kuna.

Claudia Lucia se pohvalila kako ispred stambene zgrade u kojoj unajmljuju stan imaju lift koji ih vodi direktno do supermarketa.

A pohvalila se i njihovim susjedstvom u engleskoj metrolopoli. 

No, ono što je najviše privuklo pažnju jest njezina jučerašnja objava u kojoj je fotografija dara iz Tiffany & Co, slavnog luksuznog američkog brenda nakita. Je li to najnoviji Goranov poklon? Vjerojatno jest, a to je i definitivna potvrda da između njih dvoje ponovno svate velika ljubav.

Stars Tko je Claudia, bivša Goranova cura kojoj se ponovno vratio i zbog koje je ostavio Hanu?

 

Posjeti Miss7.24sata.hr