Ginekolog je stvorio prvi uniseks kondom na svijetu: mogu ga koristiti i žena i muškarac

Pr/Wondaleaf Malezijski ginekolog izumio je podosta neobičnu stvar: prvi na svijetu ljepljivi unisex kondom
Vidi originalni članak
  • Malezijski doktor izumio je podosta neobičnu stvar: prvi na svijetu uniseks kondom
  • Ginekolog je napravio ovakav izum u nadi da će potaknuti ljude da preuzmu "bolju kontrolu nad svojim seksualnim zdravljem"
  • Osnivač i ginekolog dr. John Tang vjeruje da bi uniseks kondom Wondaleaf mogao pomoći u ublažavanju problema neplaniranih trudnoća i spolno prenosivih bolesti

Malezijski startup lansirao je Wondaleaf, za koji kažu da je prvi ljepljivi kondom na svijetu koji mogu nositi i muškarci i žene. John Tang Ing Chinh, ginekolog i osnivač tvrtke za medicinske potrepštine, stvorio je "Wondaleaf Unisex Condom" od medicinskog materijala, koji se obično koristi za previjanje rana ili drugih ozljeda.

Love&Sex Od uskih traperica do kondoma ili sperme; evo na što sve tvoja vagina može biti alergična

 

Kondomi su opisani kao "tanki, jedinstveni, uniseks", pa čak i "prilijepivi". Tang je dodao kako je ovo "u osnovi običan kondom s ljepljivom oblogom koji se pričvršćuje na vaginu ili penis, te pokriva i okolno područje radi dodatne zaštite". Zadana konfiguracija uniseks kondoma Wondaleaf je unutarnji kondom, ali se može preokrenuti tako da postane vanjski kondom koji će nositi muškarac, rekao je proizvođač, Twin Catalyst, na svojoj web stranici. 

Tko je znao da oralni seks ima tolerirano vrijeme trajanja? I ono se jako razlikuje kod muškaraca i žena...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Wondaleaf (@wondaleaf)

Tvrtka je izjavila da je njezin izum napredak u odnosu na druge kondome dostupne na tržištu jer je ljepljiv, što znači da se može staviti rano i neće ometati intimnost, te neće skliznuti tijekom vođenja ljubavi, što ga čini sigurnijim kontraceptivom. Ginekolog dr. John Tang, rekao je kako vjeruje da bi nedostatak pristupa ženskim kondomima mogao biti čimbenik koji prinosi rješavanju problema spolno prenosivih bolesti i neželjenih trudnoća. 

Life&style Netflix krenuo s emitiranjem showa koji ti može popraviti seksualne odnose i intimu, hoćeš li gledati?

"Muškarci se mogu osjećati kao da kondom ograničava, pa pribjegavaju stealthingu što je ne samo neodgovorno ponašanje već i oblik seksualnog nasilja. Naime, partner skine kondom tijekom penetracije bez znanja partnerice", stoji u priopćenju tvrtke. 

Posjeti Miss7.24sata.hr