Gadgeti, šminka, modni dodaci - must have svake torbice

Vidi originalni članak

Proljeće je pred vratima, a s njime i pitanje trendseterica čime osvježiti svoj look. Bez obzira je li riječ o klasičnim, minijaturnim ili poslovnim, jedno je sigurno - torbice su modni dodatak i favorit u garderobama i kombinacijama modnih blogerica, influencerica i street style zvijezda. S obzirom na suvremeni on-the-go način života, donosimo vam popis stvari koje bi se svakako trebale naći u vašoj torbici, a među kojima je i jedan favorit it djevojaka kada je riječ o gadgetima, tehnologiji i nevjerojatnom dizajnu.

Parfem

Kažu da ženi možete uzeti sav make-up, odjeću i modne detalje, ali ostavite li joj njen omiljeni miris, ona će i dalje zadržati svoj stil. Kako hladne zimske dane ostavljamo iza sebe, vrijeme je da teške mirise zamijenimo onim laganijim, svježim i zavodljivim. Pomislimo li na proljeće, pomislimo na sunce, zelenilo i cvijeće u punom cvatu. Stoga, upotpunite svoj stil i uživajte u vašoj omiljenoj cvjetnoj rapsodiji.

Ruž

Klasična i bezvremenska crvena, nježna ružičasta ili diskretna nude nijansa ruža, sasvim je svejedno. Bilo da je riječ o hladnom zimskom jutru, ljetnoj večeri ili običnom poslijepodnevu, ruž nas u trenu može osvježiti, upotpuniti svaku našu kombinaciju i dati dam dozu glamura. Baš kao i u modnom svijetu, i u svijetu ljepote postoje klasici koji baš nikad nisu out. Na vama je samo da odaberete svoju omiljenu nijansu uz koju ćete u potpunosti zablistati.

Rumenilo

Rumenilo je must have proizvod svake torbice i nezaobilazan dio svake make-up rutine. Ova mala kutijica u samo nekoliko pokreta vraća 'život' na lice, a umornom i blijedom licu daje dašak zdrave boje, što čini nas vizualno osvježenima, čak kad se tako ne osjećamo. Upravo je ovaj kozmetički proizvod inspirirao kreatore najnovijeg Galaxy Z Flipa, prvog Samsung uređaja s preklopnim staklenim zaslonom, koji je spojio visoku tehnologiju i čistu eleganciju. Time je otvorio novo desetljeće preklopnih mobilnih inovacija i ljubiteljima gadgeta omogućio da izraze svoj stil na način koji su oduvijek htjeli.

Mobitel

Vrhunska tehnologija, jedinstveni dizajn, pametni telefon koji pristaje vašem stylingu – sve navedeno opisuje Galaxy Z Flip – najmlađeg člana Samsung obitelji i ujedno prvog uređaja iz Z serije. Idealan je za moderan stil života u pokretu, a u moru vrlina izdvojili smo one koje će vas oduševiti.

  • Moderan i kompaktan, stane u svaki džep ili torbicu. S druge strane, kada je otvoren, njegova se veličina gotovo udvostručuje, otkrivajući nevjerojatni 6,7 inčni zaslon. Ovaj zaslon izrađen je od specijalnog Ultra Thin stakla, koje ga čini tanjim i elegantnijim od bilo kojeg poznatog preklopnog uređaja.
  • Jednostavno korištenje osigurano je novom, nevidljivom šarkom nadahnutom cvijetom lotosa koja je pravo je remek-djelo inženjerstva. Svako otvaranje i zatvaranje čini stabilnim i jednostavnim, a uređaj može ostati otvoren pod različitim kutovima, poput laptopa.
  • Uređaj stoji samostalno pa uz njega možete uživati u multitaskingu. Omogućuje snimanje i fotografiranje u pokretu - od grupnih fotografija s podešenim vremenom, do živopisnih noćnih snimaka, bez upotrebe bljeskalice. Također, nikad nije bilo lakše napraviti selfie i to bez upotrebe ruku, stativa ili selfie štapa. Ostale prednosti uređaja pogledajte ovdje.

Sunčane naočale

Iako su neophodni modni dodatak tijekom vrućih, ljetnih mjeseci, sunčane naočale preporuča se nositi tijekom cijele godine. Ultraljubičaste zrake mogu naštetiti vašoj koži, ali i očima. Osim što su korisne za zdravlje, modni su imperativ koji zaokružuje svaki outfit.

Voda

Stalno slušamo o štetnosti pretjeranog izlaganja UV zrakama koje su najveći krivci za pretjerano starenje kože, no ne smijemo zaboraviti ni na hidrataciju. Voda znatno utječe na zdravlje i ljepotu naše kože pa ne čudi što je jedan od najučinkovitijih i najjednostavnijih trikova za njegu i očuvanje mladenačkog izgleda. Stoga, iskoristite prednost ovog prirodnog eliksira ljepote i zablistajte.

Posjeti Miss7.24sata.hr