Gadgeti bez kojih ne možemo

Svakodnevicu više ne možemo zamisliti bez malih tehnoloških pomagača koji su istovremeno korisni i ugodni oku
Vidi originalni članak

Znaš ono kad se probudiš nenaspavana i cijeli dan prolazi nekako loše? Jesi li upoznata sa Hello Sense Sleep uređajem? On nadgleda san kroz dvije komponente – uređaj na jastuku koji prati naše kretanje tijekom sna i uređaj pored kreveta koji bilježi stanje okoline koje uključuje svjetlost, toplinu i glasnoću. Najvažnija karakteristika ovog uređaja je Smart Alarm koji te budi u stadiju najlakšeg sna kako bi izbjegli onaj spomenuti osjećaj neispavanosti. Sense Sleep bilježi individualan uzorak sna, a prikupljene informacije i savjet kako dobiti najviše iz njega možeš vidjeti na Sense mobilnoj aplikaciji.

 

Organiziranje zabave uključuje mnoštvo detalja o kojima treba misliti. Jedna od važnijih komponenti svake zabave je glazba. Soundlink Revolve + Bluetooth zvučnik spašava dan. Ovaj zvučnik raspršuje zvuk u 360 stupnjeva, prenosiv je, otporan na udarce, i što je važno ako je zabava kraj bazena ili u kuhinji, vodooporan je! Zvučnik je elegantnog i pročišćenog izgleda te je napravljen od pomno izabranih materijala tako da i najzahtjevnije od vas mogu računati na i više nego zadovoljavajuću estetiku. Možeš izabrati između crne i srebrne boje, kao i veću ili manju verziju. Savršeno za subotnji mingle.

 

 

Već odavno si rezervirala putovanje na omiljenu destinaciju i još te samo do njega dijeli (gotovo) svima mrsko pakiranje. Nazvan „iPhoneom prtljage“, Bluesmart One pripada novoj generaciji kovčega koji putovanje čini ugodnim iskustvom, a ne mučenjem. Ovaj kovčeg pruža mogućnost punjenja uređaja, lociranja kovčega, zaključavanja preko mobitela i svoju težinu mjeri sam.

 

 

Mnogi se vole isključiti iz svijeta i upaliti najdražu glazbu. Ako ste jedni od tih, predlažemo vam Beats X slušalice. Jednostavnog dizajna, ove slušalice pružaju dobru kvalitetu zvuka i 8 sati trajanja baterije. Postoje u 4 boje – crnoj, bijeloj, sivoj i plavoj. Nude opciju petominutnog punjenja koje će omogućiti rad dva sata te nastavke za uši u 4 veličine.

 

 

Danas svi volimo fotkati i tako zabilježiti trenutke. Fuji Instax Polaroid kamere odličan su izbor za one nestrpljive. Ove kamere dolaze u 8 verzija koje nude različite veličine fotografija. Svaka od tih verzija dolazi u posebnom dizajnu i raznim bojama, pa će svatko naći svoju idealno dizajniranu kameru.

 

 

Za one koji se ipak ne žele odlučiti za novu kameru, ali im je važno imati fotografije, tu je HP Sprocket Portable Photo Printer u bijeloj ili crnoj boji koji printa 2x3 fotografije s pametnog mobitela ili tableta. Prenosiv je i teži 170 grama, a fotografije koje printa moguće je urediti po vlastitoj želji i nije ih moguće potrgati. Njega možeš koristiti gdje god hoćeš, a to je uvijek prednost.

 

 

Posjeti Miss7.24sata.hr