Ferrero je izbacio Kinder Bueno mini čokoladna jaja, jedva ih čekamo probati!

miss7 Kinder Bueno mini eggs
Vidi originalni članak
  • Najslađa vijest dana stiže iz Ferrera! Kinder ima novi neodoljivi slatkiš
  • Mnogima najdraža marka slatkiša stalno proširuje svoj asortiman, a sada su se obitelji Kinder Buena pridružila i mala čokoladna jaja
  • Zasad smo ga pronašli na policama u supermarketima u Britaniji i Njemačkoj - vjerujemo da uskoro stiže i kod nas!

Koji god slatkiš izbaci Ferrerov slavni brend Kinder - dočekujemo ga s nestrpljenjem i veseljem! Pogotovo ako se radi o Kinder Buenu. Okus kremastog lješnjaka i čokolade zauvijek nas je osvojio i spremni smo za sve njegove oblike i varijacije. Nakon Velike Britanija, nedavno su na policama njemačkog Kauflanda viđena Kinder Bueno mini čokoladna jaja punjena svima omiljenom kremom, a nadamo se da ih uskoro možemo očekivati i kod nas.

Life&style Obožavamo slatke vijesti iz Ferrera! Izašli su Kinder Kornetti, prefini čokoladni kroasani

Sudeći po njihovom izgledu, imaju vanjske ljuske od vafla i čokolade, unutar kojih je omiljeno kremasto punjenje. Iako na tržištu postoji čitavo mnoštvo malih čokoladnih jaja, sasvim smo sigurni da se ne mogu mjeriti s finom mliječnom kremom od lješnjaka u kombinaciji s hraskavim vaflom voljenog nam Kinder Buena.

Otkrili su dva super zanimljiva detalja o Kinder jajima i oduševili fanove: "Kako nam to prije nije palo na pamet?"

A sudeći po komentarima ispod objava, jedva ih čekaju mnogi, a jedan korisnik ima i zanimljiv prijedlog - trebali bi doći s minijaturnom žličicom kako bi se lakše poslužili kremom. Na koji god ih način jeli, sigurni smo da ćemo u njima uživati!

Posjeti Miss7.24sata.hr