Evo trika kako da promijeniš boju emojija na svom iPhone-u

shutterstock Emoji simboli na Iphoneu
Vidi originalni članak
  • TikTok video koji je postao viralan oduševio je korisnike iPhone uređaja otkrivši novi trik
  • Emojiji nam olakšavaju komunikaciju i njima iskazujemo emocije, a sada mogu biti u boji koju sama odabereš
  • Priznaj, odmah ćeš isprobati!

TikTok je poput onog prijatelja kojeg smo imali u srednjoj školi i koji je prije svih poznavao sve kompjuterske trikove. To je mjesto na koje trebaš otići kada tražiš način da najbolje iskoristiš svoje tehnološke gadgete - s naglaskom na iPhone. Od malo poznatih trikova koji uključuju uređivanje fotografija do savršenstva, pa sve do trikova koje bi znao samo najiskusniji genijalac za Apple. 

@ambre_skye

Okay, this iPhone hack will blow your mind 🤯 ##iphone ##iphonetricks ##iphonehack ##iphonetips ##fyp ##foryou ##viral ##trending ##EnvisionGreatness

♬ Levitating - Dua Lipa

Aplikacija za društvene mreže je riznica trikova i savjeta, a tu je i novi trik koji nam je upravo privukao pažnju. Sada postoji način da promijeniš boju emojija svojeg iPhonea, a gotovo je previše jednostavno da ne pokušaš. Iako su emojiji prvenstveno dizajnirani u žutoj boji, već duže vrijeme možemo promijeniti emojije u pet različitih tonova kože. No, ipak najčešće i dalje upotrebljavamo žute. 

Tražiš svoju savršenu plažu na Jadranu? Ne brini, sada postoji domaća aplikacija koja to radi umjesto tebe!

Razlog zašto boja kože emojija bira žutu boju je povezan s klasičnim smajlićem koji je popularan širom svijeta od 1960-ih i 1970-ih. Nasmijano lice rođeno je u Sjedinjenim Državama 1963. godine, kada je osiguravajuće društvo angažiralo grafičkog dizajnera Harveyja Balla da dizajnira ikonu koja će smiriti tjeskobu njihovih zaposlenika. Stoga su rođeni klasični nasmijani emojiji. Od baby-plavih nijansi do ružičastih pastelnih, slijedi ovaj korak po korak vodič da bi svoje emojije pretvorila u šareno remek djelo.

Life&style Najnoviji emojiji su preslatki: Moći ćeš poslati emotikon koji se topi ili prekriva lice rukama

Kako promijeniti boju emojija na iPhoneu Idi na "Postavke", a zatim pritisni "Pristupačnost". Klikni "Veličina zaslona i teksta". Idi dolje do "Filtri u boji" i prebaci klizač tako da je uključen. Možeš birati između "Nijanse sive", "Crveni/zeleni filtar", "Zeleni/crveni filter", "Plavo/žuti filtar" ili "Boja u boji". Također možeš prilagoditi intenzitet boje. Sada će tvoji emotikoni biti u boji po tvom izboru! Baš kao i taj pametni klinac u školi, TikTok je tu da nam otkrije sve najbolje tajne.

Saznajemo Koristiš emoji koji plače od smijeha? To je znak da si ostarjela! Barem tako kaže mlađa generacija

Posjeti Miss7.24sata.hr