Evo što rade i kako izgledaju glumci serije ''Malcom u sredini'' nakon 20 godina, jedan od njih se proslavio

imdb
Vidi originalni članak
  • Neke serije zauvijek su nas osvojile svojim bezvremenskim humorom, a jedna od njih je Malcom u sredini
  • Od premijere ovog serijala prošlo je 20 godina, a to nam je odličan provod da se prisjetimo kako danas izgledaju glumci iz serije
  • Neki od njih ostvarili su uspješne karijere, drugi još uvijek to pokušavaju dok su neki odustali od televizijskog svijeta...

Tko bi rekao da je od serije ''Malcom u sredini'' prošlo već 20 godina? Bezvremenski humor i zanimljivi likovi ovaj serijal zapravo čine svježim, a neobične zgode osebujne obitelji nasmijavaju nas i danas. Ipak, u dva desetljeća od premijere ove serije neke stvari su se ipak promijenile. Neki od glumaca iz serije izgradili su uspješnu karijeru, neki još nestrpljivo čekaju da se vrate pod svjetla reflektora dok su se neki odrekli svijeta kamera i akcije. Bez obzira, 20. obljetnica serijala sigurno je dobar povod da se prisjetimo omiljenih protagonista ali i provjerimo kako izgledaju danas. 

Stars Okupili su se glumci iz popularne serije 'One Tree Hill', evo koliko su se promijenili

Frankie Muniz — Malcom

Frankie Muniz koji je utjelovio malog genija s velikim egom dvije godine nakon snimanja serijala uzeo je pauzu od glume i karijeru odlučio potražiti u motorističkim utrkama. Ipak, 2017. ovaj 34-godišnjak  zadovoljstvo je pronašao u organskoj i zdravoj prehrani a može se pohvaliti da je vlasnik specijalizirane trgovine Outrageous Olive Oils & Vinegars

Jane Kaczmarek - Lois

Jedno od velikih imena serije bila je i danas 64-godišnja Jane koja je zaigrala ulogu dominantne mame i supruge Louis. Nakon snimanja Malcoma u sredini Jane je karijeru nastavila u seriji ''Help Me, Help You'', a i posudila je glas u animiranom serijalu The Simpsons. Iako se pojavila u serijama poput ''Teorija velikog praska'' te još nekim filmovima, nikada nije uspjela ponoviti uspjeh koji je doživjela u kultnoj humorističnoj seriji. 

Bryan Cranston - Hal

Marljivi tata Hal kojeg je utjelovio Bryan uglavnom pamtimo po njegovim njegovoj smušenoj opsjednutosti i sanjarenju te bezuspješnom traženju praktičnih rješenja za svoje probleme. Po mnogima, radilo se u najboljem glumcu u seriji, a Bryan je svoj talent i više nego opravdao zaigravši ulogu Waltera Whitea u sada već kultnoj seriji ''Breaking Bad''. Sasvim drugačije glumačko ostvarenje Bryanu je donijelo nekoliko nagrada Emy. Pojavio se i u filmu Godzilla. 

Chris Masterson - Francis

Danas 40-godišnji Chris koji je u seriji utjelovio Malcolmovog starijeg brata pojavio se u nekoliko televizijskih projekata, ali ipak nije uspio privući značajniju pažnju javnosti. Danas nastupa kao DJ pod imenom Chris Kennedy

HIT SERIJA Prošlo je 20 godina od zadnje epizode ''Dadilje'', a evo tko je od djece Sheffield najbolje prošao u životu

Justin Berfield - Reese

Justin je još uvijek uključen u svijet televizije i filma, ali iza kulisa. Ovaj je 34-godišnjak odlučio nastaviti karijeru kao producent, a od 2010. kreativni je direktor produkcijske kuće ''Virgin Produced''

Erik Per Sullivan - Dewey

Najmlađeg člana neobične obitelji pamtimo po karizmi i inteligenciji, a danas je Erik 28-godišnjak koji se poslije snimanja serijala pojavio tek u nekim filmovima. Njegovo zadnje glumačko ostvarenje bilo je u filmu ''Twelve'' 2010. godine, a od tada se Erik sasvim povukao iz javnog života. 

Craig Lamar Traylor - Stevie Kenarban

Najboljeg Malcolmovog prijatelja, hendikepiranog astmatičara Stevieja zaigrao je danas 31-godišnji Craig koji je nakon snimanja serijala ostvario nekoliko manjih filmskih uloga. Ipak, Craig je danas dizajner nakita. 

David Anthony Higgins - Craig Feldspar

David je odigrao ulogu Loisinog kolege s posla te susjeda koji je nerijetko napastovao. Nakon serije okušao se kao pisac scenarija.

Emy Coligado - Piama Tananahaakna

Simpatičnu Piamu sa Aljaske koja se udala za Francisa odigrala je danas 48-godišnja Emy koja je zapravo psihoterapeut. Danas radi na manjim televizijskim projektima. 

Eric Nenninger - Eric Hanson

Sporedna uloga Francisovog prijatelja iz vojske, kadeta Erica, 41-godišnjem Ericu Nenningeru bila je dovoljna odskočna daska za uloge u poznatijim televizijskim serijama. Mogli smo ga vidjeti u serijama ''Momci s Madisona'', Kosti'' i ''Zločinački umovi''. 

Hayden Panettiere - Jessica

U prvim sezonama Malcoma u sredini u ulozi manipulativne dadilje mogli smo vidjeti 30-godišnju Hayden koja i danas glumi. Najviše je pamtimo iz serije ''Heroji''

Tania Raymonde - Cynthia

Prva Malcomova platonska ljubav bila je Cinthyja koju je odigrala Tania Raymonde. Nakon završetka snimanja serije zaigrala je u seriji ''Izgubljeni'' a ostvarila je i nekoliko filmskim uloga te se pojavila u nekoliko glazbenih spotova.

Posjeti Miss7.24sata.hr