Evo što će se dogoditi ako krišku kruha omotaš oko svog stopala. Hoćeš li pokušati?

Shutterstock/Instagram
Vidi originalni članak
  • Hm, omotati kruh oko stopala? Čule smo za luk u čarapi preko noći, ali kruh?
  • Premda je trenutačno zima i hladno je – i ne pada nam na pamet nositi japanke ili sandale – baš sada je pravo vrijeme za njegu i pripremu stopala za proljeće i ljeto 
  • Jesu li tvoja stopala spremna za sljedeću „toplu sezonu“? 

OK, znamo da ti je možda malo nevjerojatno trenutačno razmišljati o ljetu i šetnji u natikačama, ali nikada nije prerano za njegu stopala. Naime, premda uživamo hodati u japankama i sandalama, ako naša stopala nisu spremna da ih vidi cijeli svijet, onda to i nije baš najbolja ideja. A pošto su naša stopala cijele zime zatvorena i zapakirana u debele čarape, cipele ili čizme, u ove zimske dane sigurno neće postati ljepša. Suha i zadebljana koža te kurje oči ne izgledaju baš najljepše, a mogu čak biti i bolni. 

via GIPHY

Na sreću, jedna jednostavna ploška kruha može riješiti taj problem. 

Rješenje 

Dakle, kako bi se riješila zadebljane kože i kurjih oči na stopalima, postoji vrlo jednostavno rješenje – a potrepštine za to nalaze ti se nadohvat ruke: 

• kruh 

• jabučni ocat

• folija

Ženski trikovi 41 i više? Pomoću ovih trikova tvoja će stopala izgledati manja u obući

Upute

Omekšaj krišku kruha u jabučnom octu te potom stavi na problematično područje (npr. na petu gdje je zadebljana koža). Omotaj čvrsto kruh prozirnom folijom te ostavi da djeluje preko noći. Sljedeće jutro nećeš moći vjerovati svojim očima! Zadebljana koža bit će toliko mekana da ćeš je moći izribati s pomoću ručnika. Na kraju isperi noge običnom vodom te spremno čekaj toplije dane!

via GIPHY

Mali trikovi Spremna za sandale? Ovo je 5 najboljih domaćih sredstava kojima ćeš brzo otkloniti zadebljanu kožu na stopalima

Posjeti Miss7.24sata.hr