Evo kako su poznati Hrvati dočekali Božić i što su poručili u svojim čestitkama

Instagram@majasuput
Vidi originalni članak
  • Sretan Božić! Stigao nam je dugo očekivani, i mnogima najdraži blagdan
  • I mali i veliki pohitali su jutros otvoriti svoje poklone pod božićnim drvcem, a evo kako su Božić dočekali naši poznati
  • Podijelili su svoje božićne čestitke i želje za Novu godinu

Stigao nam je Božić, mnogima najdraži blagdan za koji se mjesecima pripremamo. Naši domovi obasjani su svjetlošću lampica, a djeca su u božićno jutro pohitala otvarati poklone ispod jelke. I dok kućom odjekuje smijeh, pripremo se za božićni ručak s najdražima, a slično je i u domovima naših poznatih. 

Life&style Pogledaj 7 urnebesnih reakcija djece nakon susreta s Djedom Božićnjakom, nisu svi bili oduševljeni

Naša glumica Bojana Gregorić Vejzović svakodnevno svoje pratitelje 'počasti' simpatičnim fotografijama i video snimkama iz privatnog života, a nerijetko se radi upravo o onim obiteljskim. Sada je otkrila kako njezina kćer Zoe izbjegava fotografije s njom, te nije željela pogledati u kameru no ipak ju ju je uspjela uhvatiti u zagrljaj ispred božićnog drvca. "Ja sam svog Božićnjaka ulovila i od srca vam svima želimo sretan Božić!", napisala je nasmiješena glumica.

I Maja Šuput ponosno je pozirala sa suprugom Nenadom i sinčićem Bloomom te poslala božićnu čestitku: "Šaljemo vam zvijezdu najljepšeg sjaja, šaljemo vam puno sreće bez kraja, šaljemo vam ljubavlju ispunjen san i najljepše želje za Badnji dan!" U domu Pamele Ramljak Božić je počeo veselo pa je pokazala kako njezin četverogodišnji sin Antun ispred bora punog darova čeka sestru Mariju da se probudi kako bi zajedno otvorili poklone. 

Žene su podijelile svoje najveće božićne katastrofe s pečenjem kolača, jesi li i ti imala neku sličnu?

Pjevačica Lana Jurčević pozirala je u predivnoj srebrnoj haljini sa štiklama i podijelila svoje želje za blagdane: "Želim vam sve naj za blagdane, za Božić i Novu godinu… stvarno su bile lude zadnje dvije, ali idemo u novu 2022. jači u svakom pogledu jer: Hej! What doesn’t kill you - makes you stronger! Izvucite snagu i motivaciju otkud god znate i umijete."

Otkrila je kako je njezina želja u Novoj godini biti još bolja verzija sebe, a sigurni smo kako će u tome uspjeti: "Ja idem u svoj mini post od društvenih mreža… punim baterije i vraćam se, nadam se u boljoj verziji sebe, a to isto želim i vama, jer svi previše težimo opipljivim, da ne kažem materijalnim stvarima (ne mislim na novac nužno), a najmanje se bavimo sobom iznutra i da napredujemo u smjeru u kojem bi najviše trebali. Čemu se vi želite posvetiti u 2022-oj? Nek nam svima posluži kao ideja i dodatan vjetar u leđa", napisala je Lana. Marko Grubnić također je svima poželio sve najljepše: "Želim vam svima lijep i miran Badnjak ispunjen srećom i radošću."

Life&style Žena je podijelila 17 pravila Badnjaka, uključujući kada se probuditi i kada početi piti

 

Posjeti Miss7.24sata.hr