Evo gdje se kriju najbolje cijene za božićni shopping!

HalfPrice
Vidi originalni članak
  • Zaljubljenica si u modu u potrazi za idealnim božićnim darovima, ali muku mučiš s budžetom?
  • Otvaranjem prve HalfPrice trgovine u Hrvatskoj pronaći idealne dizajnerske komade po genijalno povoljnim cijenama više nije nemoguća misija!
  • Inspiraciju kako ih iskombinirati u savršeni street style outfit pronašli smo u modno nepogrešivoj Kate Middleton

Prosinac je stigao, a s njim i one slatke brige gdje pronaći savršene božićne poklone za svoje najmilije, ali i nagraditi sebe za sva postignuća u godini koju ostavljamo za nama. A ona uistinu nije bila laka – globalna pandemija ostavila nas je u strahu za zdravlje i sigurnost. U takvim okolnostima u drugi plan pala je i moda koja se suočila s brojnim problemima u transportu, proizvodnji i smanjenoj kupovnoj moći. Luksuzni brendovi tako su mnogima ostali i postali nedostižni san.

Ipak, dobre vijesti za brojne ljubiteljice mode u Hrvatskoj stižu ovih dana iz WESTGATE shopping centra u Zaprešiću,  u kojem se na čak 2.500 metara kvadratne površine otvorila prva HalfPrice trgovina. Ovaj poljski brend svoju je premijeru imao početkom svibnja kada je u Poljskoj otvorio svoju prvu ''off-price'' koncept trgovinu, a u samo nekoliko mjeseci osvojio je i tržišta Austrije, Mađarske i Češke.

Formula njegovog uspjeha je jednostavna – na istim se vješalicama jedni pokraj drugih mogu pronaći premium brend i street style artikli, njih preko nekoliko tisuća. Još ako si k tome dovoljno brza, na vrijeme ćeš uloviti svoju veličinu omiljenog komada odjeće i zablistati na dočeku Nove godine u izdanju kojeg se ne bi posramila ni Kate Middleton. Naime, upravo je ova omiljena članica britanske kraljevske kuće popularizirala street style modu u svim prilikama i na velika vrata uvela kombiniranje mogućeg s nemogućim – luksuznih dizajnerskih komada s odjećom koja se može pronaći po cijeni od svega nekoliko funti.

Naravno, ključno je pronaći svoj stil, a tu kao heroj uskače HalfPrice sa svojom bogatom ponudom po cijenama dizajnerske odjeće od kojih te neće zaboljeti glava. Dapače, sniženja se kreću i do 80 posto, a tu su i poklon voucheri, rođendanski kuponi, SALE kutak, kao i pogodnost povrata bez računa.

Uz to, ukoliko postaneš članica HP kluba, ostvaruješ i dodatnu pogodnost koja se zaista isplati, a to je sedam posto dodatnog popusta svakog utorka.

Kako svakodnevno pristiže nova dizajnerska odjeća, obuća i modni dodaci, shopping uzbuđenje s neviđeno povoljnijim cijenama ovime ti je zajamčeno!

Posjeti Miss7.24sata.hr