Estetski kirurg razotkriva koje su se slavne osobe podvrgnule plastičnim operacijama i što su promijenile

Shutterstock
Vidi originalni članak
  • Usporedne fotografije članica obitelji Kardashian nastale u različitim periodima njihova života jasno otkrivaju da su se podvrgle određenim estetskim korekcijama, no mogla bi se iznenaditi brojem istih
  • U seriji viralnih videa razotkrio ih je američki plastični kirurg Charles S. Lee koji bez zadrške otkriva pozitivne i negativne strane estetskih zahvata
  • Osim sestara Kardashian, razotkrio je i pjevačicu Arianu Gradne te manekenku Bellu Hadid, dotaknuo se skandala s Demi Moore, a analize nije poštedio ni američke predsjednike

Estetski kirurg s Beverly Hillsa postao je zvijezda društvene mreže TikTok te se može pohvaliti kako su njegove objave prikupile više od 11 milijuna lajkova. Razlog njegove viralne popularnosti leži u tome što spremno otkriva tajne plastične kirurgije te svojim pratiocima demonstrira prednosti i manje pojedinih estetskih zahvata.

Doktor Charles S. Lee na društvenim je mrežama poznat pod korisničkim imenom drlee90210, koje je kreirao tako da je uz svoje prezime dodao i poštanski broj Beverly Hillsa. Može se pohvaliti i sjajnom komunikacijom sa svojim pratiteljima, a velik broj njih zanimalo je mišljenje dr. Leeja o estetskim korekcijama kojima su se podvrgle neke od zvijezda s A liste. Kirurg je tako analizirao fotografije poznatih dama, a među prvima su se na listi našle predstavnice klana Kardashian.

LOŠE ODLUKE 10 zvijezda koje su javno požalile svoje plastične operacije

Premda je Kylie Jenner dugi niz godina nijekala informaciju da se podvrgla estetskim zahvatima, usporedba njezinih fotografija priča sasvim drugu priču. Premda doktoru Leeju, 23-godišnja milijarderka se podvrgla podizanju obrva, liposukciji obraza, oblikovanju brade, operaciji nosa kao i ubrizgavanju filera u usne.

Iako se njezina dvije godine starija sestra Kendall Jenner smatra prirodnom ljepoticom, čini se kako je estetska kirurgija imala svoje prste i u njezinom izgledu. Doktor Lee smatra kako je uspješna manekenka suzila nos i podigla obrve. A prema doktorovim riječima, estetska kirurgija nije strana ni njezinoj najboljoj prijateljici Belli Hadid. Još jedna uspješna manekenka svoj izgled duguje nizu estetskih korekcija, a na popisu su se našle liposukcija obraza, uklanjanje masnih naslaga, operacija nosa, podizanje kapaka i fileri.

 

@drlee90210

Reply to @gmgossip Disclaimer: I am not her surgeon. Just my opinion. She looks stunning! ##fyp ##foryou ##foryoupage ##DoItBold

♬ Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod

Life&style Ove djevojke pokazuju kako na Instagramu, bez filtera, izgleda nesavršenost nasuprot lažne ljepote

Što se tiče članica uže obitelji Kardashian, stručnoj analizi doktora Leeja podvrgnuta je za sada jedino najmlađa sestra Khloe. Nije tajna da se ova 36-godišnjakinja u više navrata podvrgnula estetskim korekcijama, a uz liposukciju obrva i sužavanje nosa izvela je i podizanje kapaka, ali i čela.

Mnogi su se neugodno iznenadili kada su vidjeli da se doktorovoj listi pobornica estetske kirurgije našla i mlada pjevačica Ariana Grande. Premda joj je tek 27 godina, pop zvijezda se dosad podvrgnula rinoplastici, podizanju kapaka i obrva te korekciji brade.

U svojim objavama, estetski kirurg se osvrnuo i na slučaj koji je nedavno šokirao svjetsku javnost. Riječ je o izgledu glumice Demi Moore koji je demonstrirala na reviji modne kuće Fendi, a za kojeg dr. Lee navodi da je klasičan primjer 'Joker linija' koje nastaju nakon faceliftinga. "Rizični pacijenti imaju nagovještaj crte u predoperacijskom položaju, a kad povučete kožu ta će linija postati vrlo duboka i očita", istaknuo je. Zanimljivo je kako Demi unatoč svim dokazima i dalje niječe estetske korekcije.

S društvenih mreža Kakva transformacija! Evo kako su prije 15 godina izgledale Danijela i Ella Dvornik

A svoje analize nije poštedio ni dvojicu američkih predsjednika  - Donalda Trumpa i Joea Bidena. Možda su politički neistomišljenici, ali izgleda kako se itekako slažu kada je estetska kirurgija u pitanju. Obojica su se podvrgnula transplantaciji kose, podizanju vjeđa i rinoplastici. Novi američki predsjednik Biden odlučio se i na facelifting, dok se Trump odlučio na podizanje obrva.

Nedavno se u domaćim medijima pojavila informacija kako se na tretman pomlađivanja botoksom odlučio i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić pa možemo reći da i on slijedi trendove u svijetu politike, barem kad je primjena estetske kirurgije u pitanju.

 

Posjeti Miss7.24sata.hr