Ekskluzivno u dm-u trend IT UP Blooming Summer – limitirana make-up linija za sjajno ljeto

dm.hr
Vidi originalni članak

Ljeto nam svima daje dodatan polet i slobodu te se teško može usporediti s ostatkom godine. Bez obzira na to jesmo li na moru ili vruće ljetne dane provodimo na poslu iščekujući vikend, ljeto sa sobom donosi i stanje uma koje se odražava u svakom dijelu našeg dana.

Zato je dm ovog kolovoza za sve ljubitelje ljetnih nijansi pripremio limitiranu make-up liniju trend IT UP Blooming Summer koja će iz ostatka ljeta izvući ono najsjajnije.

Illuminating ulje za tijelo 32,90 kn

Trend IT UP Blooming Summer Illuminating ulje za tijelo sa zlatnim shimmerom i njegujućim uljem koštice marelice te bademovim i arganovim uljem vašoj će koži osigurati prekrasan dodir ljeta – bez dodatnog izlaganja suncu.

Bronzer u prahu 32,90 kn

trend IT UP Blooming Summer bronzer u prahu u prekrasnom pakiranju također sadrži zlatni shimmer, a diči se i osvježavajućim, nježnim mirisom ružinih latica. Savršen je ljetni suputnik za lice, a ako se osjećate posebno sjajno, savjetujemo vam da ga isprobate i na kosi.

Lak za nokte 16,90 kn

Četiri ljetne nijanse trend IT UP Blooming Summer lakova za nokte oduševit će vas šljokičastim efektom i veganskom formulom.

Bronzer za lice 31,90 kn

Bronzer za tijelo 37,90 kn

trend IT UP Blooming Summer bronzer za lice dolazi u dvije nijanse, dok je bronzer za tijelo obogaćen mirisom ruže i krasi ga nježna, baršunasta tekstura. Istaknite svoj preplanuli, ljetni ten u samo nekoliko vještih poteza kistom.

Sjajilo za usne 19,90 kn

Kremasto sjajilo za usne trend IT UP Blooming Summer s nježnim mirisom ružinih latica dolazi u četiri zaigrane ljetne nijanse, a za dodatnu dozu glamura i elegancije pobrinut će se bijeli shimmer pigmenti.

Limitiranu kolekciju trend IT UP Blooming Summer potražite u odabranim prodavaonicama dm-a, a za više informacije posjetite dm-ovu internetsku stranicu dm.hr.

 

Posjeti Miss7.24sata.hr