Džin adventski kalendar pomoći će ti odbrojavati dane do Božića! Kome sve treba?

Screenshot/ekupi Džin advetnski kalendar s 24 prozorčića
Vidi originalni članak
  • Bliži se vrijeme da počneš odbrojavati dane do Božića, a ovaj džin adventski kalendar će ti pomoći
  • Savršen je to dar za sve ljubiteljice džina i odlična prilika za upoznavanje nekih novih okusa
  • U ovom kalendaru naići ćeš na neke od neobičnih okusa poput lavande, meda, crvene naranče i drugih u kojima će tvoje nepce uživati

Koliko god imali godina, adventski kalendari nešto su čemu se uvijek radujemo. Kao simbol iščekivanja Božića, adventski kalendari postali su neizostavni dio blagdana jer se veselimo svaki novi dan otvoriti po jedan prozorčić u kojem nas čeka iznenađenje. 

Life&style Potpuno novi Kinder Bueno adventski kalendar je spreman za kupnju

Iako su za adventske kalendare tradicionalno vezani čokoladni slatkiši, posljednjih godina u njima uživaju i odrasli. Adventske kućice, osim čokolade, postale su ispunjene i proizvodima za odrasle, a jedno od alkoholnih pića kojem ne pada popularnost je svakako džin! Zato vjerujemo kako će se sve ljubiteljice džina razveseliti upravo ovom adventskom kalendaru koji dolazi iz male hrvatske destilerije.  

Čaroban Advent u Zagrebu biti će u znaku igračaka, a evo što te sve očekuje!

Sastoji se od 24 bočice džina, a svaka bočica sadrži džin različitog okusa. Savršen za nadolazeću blagdansku sezonu, kalendar krije okuse lubenice, ananasa, manga, maline, borovnice, crvene naranče, kokos vanilije, lavande i mnogih drugih. Okusa sigurno neće nedostajati.

Malo osvježenje Većina ljudi radi ovu pogrešku kad priprema džin tonik - evo kako će najbolje ispasti

Želiš li pak ostati pri jednom tradicionalnom okusu džina obogaćenom aromama koje podsjećaju na Božić, tu je i Christmas Gin u pakiranju od 500ml koji je rađen destiliranjem bobica kleke, uz dodatak začinskog bilja i cimeta i aromatiziran prirodnom aromom nara (šipka). Ovaj adventski kalendar po cijeni od 299,99  kuna i Christmas Gin po cijeni od 199,99 kuna možeš pronaći na webshopu Žuti Klik, eKupi, direktno kod BIALU d.o.o na mail info@bialu.hr te brojnim specijaliziranim craft gin shopovima.

Posjeti Miss7.24sata.hr