Dr. Vasiliju tepaju da je najzgodniji doktor na Balkanu, a mnoge Hrvatice hrle k njemu na operaciju

Instagram@jmidy
Vidi originalni članak
  • Važno nam je da su doktori stručni, empatični i susretljivi, ali sigurno nije na odmet ako su i ugodne vanjštine
  • Plastični kirurg Vasilije Vujović ne samo da je oku ugodan, već po nekima i nosi titulu najzgodnijeg doktora na Balkanu
  • Britanski Daily Mail još 2017. godine tepao mu je da je jedan od najseksi doktora na svijetu, a može li ponijeti tu titulu i nakon što je zagazio u četvrto desetljeće života? 

Doktor Vasilije Vujović ima gotovo 200.000 Instagram pratitelja, a među njima dobrim dijelom su žene. Nije tajna da je ovaj plastični kirurg odavno u vidokrugu brojnih dama. Može li se reći da je on zapravo najzgodniji doktor na Balkanu?

Life&style Talijani nisu prvaci samo u nogometu, što kažeš na ovog doktora? Svi žele kod njega na pregled

Ako ćemo u obzir uzeti natpise britanskog Daily Maila još 2017. godine, doktor Vasilije koji živi u Beogradu zaista je u vrhu ljetsvice najzgodnijih liječnika, a tu titulu je prema mišljenjima brojnih fanova zadržao i nakon što je prevalio četvrto desetljeće života. Naime, Daily Mail ga je dok je imao 29 godina prozvao najseksi doktorom na svijetu

Evidentno je da dr. Vasilije, koji se specijalizirao za rekonstruktivnu i estetsku kirurgiju i kojemu su pacijentice bile i mnoge Hrvatice, i dalje plijeni pozornost svojim izgledom. 

Iako se na našalio kako je izgledao ‘bolje ‘ prije korone, dr. Vasilije očito izgleda dobro i brine o izgledu, a u tome mu zasigurno pomažu i aktivnosti u prirodi

Starenje kože ne možeš zasutaviti, ali ga možeš usporiti - evo kako

‘’Veliki Krš 1148 m nadmorske visine. Počeo sam krševe da osvajam izgleda’’, podijelio je nedavno doktor fotografiju  sa svog planinarskog izleta. 

Vjerujemo kako su dr. Vujoviću izleti u prirodu predstavljaju ispušne ventile pa čak i za brojene laskave komplimente koje mu pristižu sa svih strana, a njima i iskušenja, kako je priznao medijima. 

Ipak, kada su u pitanju žene kaže kako mu fizički izgled nije važan, ali i da ne preferira agresivne djevojke. 

"Volim djevojke koje su zanimljive, zabavne i imaju smisla za humor. Ljepota je u oku čovjeka koji gleda djevojku. Prema tome, bitno mi je da je ona lijepa meni", izjavio je Vasilije za Daily Mail. 

Iako će možda neke djevojke pronaći u ovom opisu, nije na odmet informacija da je srce dr. Vujovića već osvojila njegova supruga s kojom ima i sina

No, gledati i uputiti koji lajk sigurno možemo. 

Posjeti Miss7.24sata.hr