Domaćice i Napolitanke stigle su s novim božićnim okusima - medenjaka i cimeta!

Vidi originalni članak
  • Slatkiši su neizostavni dio svakoga blagdanskog stola, osobito kad tradiciju njeguju već generacijama
  • Omiljene Domaćice i Napolitanke vraćaju nas u djetinjstvo, a ne prestaju iznenađivati novim okusima
  • Ovaj put su stigle u blagdanskom ruhu i s okusom medenjeka i cimeta!

Slatkiši su već gotovo postali sinonim za Božić, a osobito oni koji nas vraćaju u bezbrižne dane djetinjstva. Neki od naših omiljenih, poput Domaćice i Napolitanki, stižu nam u novim izdanjima, okusom i izgledom!

Slasni i slavni keksi u novom su božićnom ruhu i spremni za stvaranje novih uspomena! Neodoljive Domaćice u blagdanskom razdoblju možemo pronaći s okusom medenjaka, a čokoladne napolitanke s dodatkom cimeta.

S tradicijom koja seže u 1957. godinu, Domaćica je već generacijama omiljena slastica, a dok original uvijek ima svoje posebno mjesto u našim srcima, novi je okusi neprestano obogaćuju. Sada nam je pripremila novo iznenađenje pojavivši se s okusom - medenjaka!

"Odlična je...jedna od boljih. Mi je stalno kupujemo, djeci se jako sviđa", komentirali su ljudi novu verziju. "Baš smo danas unuk i ja malo po malo, i pojeli cijelu medenu kutiju i onda uupss - ja nisam smjela, imam šećer, a što mogu kad im ne mogu odoljeti", glasio je jedan komentar i u potpunosti razumijemo koliko se teško oduprijeti!

Life&style Jesi li isprobala nove okuse Domaćice s lješnjakom i narančom? Fanovi su oduševljeni, a mnogima je i premalo

Osim toga, i Napolitanke su nam spremile posebno iznenađenje - njihovo najčokoladnije izdanje dobilo je nastavak i pojavilo se s okusom cimeta.

Omiljeni par za poklone i druženja s obitelji i društvom, ili pak za savršeno mirnu večer s najdražim kutijama slastica tako sada ima i nove verzije koje svi jedva čekaju isprobati.

Mnogima su već ove Kraševe novotarije postale omiljene, a za one koji još nisu probali ne sumnjamo da će ih okus ugodno iznenaditi i savršeno upotpuniti božićne blagdane.

RECEPTI Mljac! Recept za čokoladni kolač s napolitankama koji će te stajati manje od 20 kuna

A što ima savršenije od mirisa cimeta i medenjaka u najčarobnije vrijeme u godini? Mljac! 

Posjeti Miss7.24sata.hr