Dnevni boravak na rijeci i ove godine oživljava Kupu i Mrežnicu, a program i gastro ponuda djeluju vrhunski

Instagram @dnevni.boravak.na.rijeci Foto: Instagram @dnevni.boravak.na.rijeci
Vidi originalni članak
  • Dvije lokacije uz rijeke Kupu i Mrežnicu i ovog su ljeta oživljene uz manifestaciju Dnevni boravak na rijeci koja će trajati sve do kraja kolovoza
  • Cilj ove manifestacije je posjetiteljima pružiti zabavu u prirodi i potaknuti ih na druženje uz rijeke te na taj način promovirati turizam Karlovačke županije
  • Sve, naravno, prati i bogat kulturno-umjetnički program, raznolik izbor hrane i pića, brojne radionice, kvizovi znanja...
  • Pročitaj također: Raj u nijansama smaragda: odlazak na izvor Kupe odlična je ideja za vikend izlet!

Već četvrtu godinu zaredom, u Donjem Zvečaju uz rijeku Mrežnicu te na gradskom kupalištu Slava Raškaj u Ozlju uz rijeku Kupu, održava se manifestacija Dnevni boravak na rijeci. Ova je manifestacija zaista dragocjena jer joj je glavni cilj okupiti ljude i potaknuti ih na druženje, ali i rekreaciju u prirodi i to uz rijeke koje su, iako prekrasne, kod nas kao lokacija prilično zanemarene. 

Dnevni boravak na rijeci odličan je spoj zabave, rekreacije i odmora za baš svaku dob posjetitelja, ali i za obitelji, parove i veća društva jer zabavnih radionica, školica, glazbenih nastupa i drugih sadržaja ne nedostaje pa svatko može pronaći nešto za sebe. 

Već ovog vikenda nas, na Kupi, očekuje Paint and Wine radionica slikanja uz lokalna vina koja će se održati u petak, 14. lipnja u 20 sati dok će u subotu, 15. lipnja, posjetitelji moći sudjelovati na radionici vježbanja ravnoteže na slackline traci koja će se održati u 15:30 sati, a nakon toga, u 20 sati će svi uživati u koncertu klape Carolo. Najmlađi će se itekako zabaviti u nedjelju u 11 sati kada ih očekuje lutkarska predstava 'Bonton'. Oni koji svoj dan žele provesti na Mrežnici, mogu se rekreirati uz vožnju kajakom. 

Uz sve zabavne sadržaje, ne smijemo zaboraviti niti na bogatu gastronomsku ponudu za koju su zaslužni lokalni restorani. Na Mrežnici Restoran DP, a na Kupi Snackhouse Oz. Tako u ponudi možemo pronaći razne burgere, sendviče, tortilje, salate, tortu od sira, lava cake i slično, ali i nekoliko vrsta pravih ljetnih koktela poput mojita, Aperol spritza, mimoza... Sve nam, moramo priznati, djeluje jako primamljivo!

Kao što smo već rekli, Dnevni boravak na rijeci već je započeo i trajat će do kraja kolovoza, ali ne održava se svaki dan. Naime, Dnevni boravak na Mrežnici otvoren je za posjetitelje od srijede do nedjelje i to od 12 do 22 sata dok je Dnevni boravak na Kupi otvoren od petka do nedjelje. Petkom od 16 do 22 sata, a subotom i nedjeljom od 10 do 22 sata. 

Posjeti Miss7.24sata.hr